#babyspam

Ik wou echt niet de zoveelste moeder zijn die haar Insta en Facebook overspoelt met babyfoto’s, maar – you guessed it – het gebeurde toch. Tegenwoordig is voor een baby zorgen nu ook de hoofdtaak van de dag, dus is het normaal dat er niet veel andere foto’s getrokken zullen worden :D. Sommigen hebben niets liever, anderen zijn de zoveelste babyhastag zo beu, maar kies vooral zelf of je verder wilt lezen. Want ja, #babyspam dus. 

WEEK 1 

week1

De eerste drie dagen brachten we door in het ziekenhuis, daarna mochten we naar huis. Op onze buik liggen doet hij super graag, alsook in bad gaan. Vooral in het water zitten, eruit is wat minder leuk :D

WEEK 2

week2

Oogjes open en kijken maar! Papa gaf zijn badje om fris voor de dag te zijn!

WEEK 3

week3

De eerste uitjes waren een feit. Naar de winkel, naar de frituur, naar de brievenbus met de buggy. In beweging blijven brengt hem rust, zowel in de auto als in de buggy als in onze armen :). In de draagdoek dicht bij mama en papa vindt hij zalig en zo valt hij meteen in slaap. Op 3 weken oud mocht hij zijn eerste Kerst beleven – hoewel, al slapend heeft hij er niet veel van gemerkt…

WEEK 4

week4

De feestdagen = vermoeiende periode, dus hij had zeker wat slaap in te halen. Naast de feesttafel in de wipper, of dicht naast mama en papa ♥ Van achtergrondlawaai geen last, maar zo slaapt hij precies dieper in :D Nieuwjaren met zijn neefje/leeftijdsgenootje (6 dagen verschil!). Terug al slapend.

WEEK 5

week5

En zo is Cas al meer dan een maand oud… Wat vliegt de tijd! Flinke kerel ondertussen, eentje van meer dan 5kg en 55cm+. De eerste lachjes komen er door en hij blijft langer wakker overdag. Tummy Time vind hij ook wel leuk, als het maar voor eventjes is.

Things 2 Remember: 

– Huilerig? Eventjes blazen in zijn gezicht en het is – eventjes – over.
– Wakker zijn = kreetjes en geluidjes maken, spartelen met voeten en handen
– Muziekdoos ‘Over the rainbow’ brengt hem tot rust
– Neemt soms al zijn rammelaartje vast en beweegt naar het geluid
– Volgt al mooi zijn mobieltje & focust op lichtjes en gezichtjes
– Als hij wakker is, ligt hij graag in de armen of in zijn wipper
– Slaapt liever tussen ons in bed dan in zijn wiegje
– Zó grappig als hij moet niezen maar het lukt niet = grote zucht
– Kleertjes uitdoen vind hij niet zo leuk, aantrekken lukt beter

Misschien niet zo interessant voor jullie, maar wel leuk om bij te houden & later terug te lezen :)

linegraylight

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s