Colourpop Haul | Review

Onlangs trakteerde het cosmeticamerk Colourpop haar fans met gratis wereldwijde verzending. Scheelt een hoop, als je weet dat de producten helemaal vanuit Amerika komen en enkel via hun website te verkrijgen zijn. Het was al even geleden dat ik er producten bestelde, maar mijn favoriete highlighter was aan de lege kant, dus tijd voor een nieuwe! En uiteraard bestelde ik nog wat artikelen die ik wilde uitproberen.

FotoJet (2).jpg

Eén van de charmes van Colourpop vind ik de verpakking waarin je make-upproducten komen. Een mooie, stevige doos met zowel langs de buitenkant als de binnenkant een bepaalde print. Je kunt de dozen trouwens ook omkeren zodat deze dreamy binnenkant de buitenkant wordt. Een tutorial vind je hier.

FotoJet (4)

Mijn bestelling (deed ik in 2x, want als je boven € 22 bestelt loop je risico op extra douanekosten):

  • Lippie Stix ‘Lumière’
  • Lippie Stix ‘Aquarius’
  • Ultra Satin Lip ‘Lost’
  • Ultra Satin Lip ‘Echo Park’
  • Super Shock Shadow ‘Like a Shot’
  • Super Shock Cheek ‘Lunch Money’ (Deze reviewde ik eerder hier)

 

Super Shock Shadows – Like a Shot

FotoJet (6)

Note: Neen, deze kwam niet beschadigd in de verpakking, maar door mijn eigen onhandigheid maakte ik al een afdruk van het deksel. 

Want dat is wat deze oogschaduw uniek maakt, zijn zachte textuur. Onvergelijkbaar met andere oogschaduws. Om zijn kwaliteit langer te behouden is het belangrijk om het potje na elk gebruik terug goed te sluiten zodat het niet opdroogt. 

FotoJet (7)

De kleur koos ik met de bedoeling deze als enkele oogschaduw te gebruiken. Even op het ooglid deppen met de vinger en klaar. Je kunt het uiteraard ook meer afwerken met andere kleuren of als topper. Het is een roos-gouden-koperachtige kleur en goed opbouwbaar op het ooglid. Met de vinger aanbrengen vind ik de beste manier voor de Colourpop Super Shock Shadows.

Lippie Stix – Lumière & Aquarius

FotoJet (5)

Naar deze producten was ik ook zeer nieuwsgierig, ze lijken gemakkelijk aan te brengen, dus perfect om in je handtas te gooien en af en toe bij te werken. De verpakking vind ik wat minder mooi en doet me denken aan kleurstiften van vroeger, maar de kleuren Lumière en Aquarius zijn twee nudes die mijn hartje sneller doen slaan ♥ Ze zijn super creamy en gepigmenteerd en dus een gemak om op je lippen te smeren.

Swatches

FotoJet (8)
Aquarius – Lumière – Lost – Echo Park – Like a Shot

Daarnaast bestelde ik nog twee Ultra Satin Lips. Eerder teste ik al een Ultra Matte Lip, maar deze vond ik net iets te droog aanvoelen op mijn lippen. De ‘Satin’-versie zou comfortabeler zitten, met enig nadeel dat hij niet transferproof is. Bij kussen, drinken en eten zal je dus wat lipstick kwijt zijn :D. Ik mag wel bevestigen dat deze formule je lippen minder uitdroogt.

Zoals je op de swatches ziet, laten de lipproducten ook een ‘stain’ na. Zelf vind ik dit wel positief, want je hoeft je zo geen zorgen te maken dat je lippen volledig zonder kleur komen te zitten. Na enkele uren heb je dus nog altijd wat pigment. En wil je er wel volledig van af, gebruik dan wat druppeltjes olie bij je micellair water om te reinigen.

Meer Colourpop:
Colourpop Super Shock Shadows | Review
Valentijnslook met Colourpop Hi-Maintenance | Review + Look
Colourpop Super Shock Highlighters | Review

Hebben jullie producten van Colourpop? 

linegraylight

Enkele van mijn vorige artikels:
Morphe 35B | Review
# My Month | November
Catrice ICONails | Review
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s