Catrice ICONails | Review

Tijd voor nog een korte nagellak-review! In het Kruidvat – of elders – heb je ze misschien al zien staan: de Catrice ICONails collectie. Ze hebben er heerlijke nude kleuren, waar ik erg fan van ben (hoewel het op de duur wat saai wordt…). Ik toon jullie vandaag de kleur ‘Caught On The Red Carpet‘ en vertel jullie wat meer over de lijn!

FotoJet

Zoals je ziet zitten deze lakjes in een andere verpakking dan die we van Catrice gewoon zijn. Geen ronde flesjes meer met breed borsteltje, maar een rechthoekig flesje met losse dop en een fijne, ronde borstel. De kleur is een must-have voor iedereen. Ik gebruik deze kleur vooral op mijn teennagels, maar af en toe mogen mijn vingers er ook mee pronken!

FotoJet (1)

De beloften van deze ICONails zijn niet min: houdbaarheid tot 7 dagen, verrijkt met açai-olie om je nagels te verzorgen, een gellook en mooie glans.

Het verdict? 7 Dagen mooie draagbaarheid voor nagellak vind ik persoonlijk wat overdreven. Ik doe er iets langer mee dan gewone nagellak, namelijk 5 dagen maximum. Je merkt dat de bovenste randjes van je nagels al wat vervagen. Met twee lagen heb je zeker genoeg dekking én een mooie glans die blijft.

Van de verzorgende eigenschappen van de açai-olie merk ik niet echt iets speciaals. Misschien draag ik de nagellak daarvoor te weinig.

FotoJet (3)

Er heerste toch een kleine teleurstelling toen ik het dopje eraf draaide. Ik ben namelijk grote fan van de brede, platte borsteltjes van Catrice en hier bleek dit niet het geval te zijn. Hoedanook, I made it work en het resultaat mag er ook zijn.

Het nut van een extra dop, daar heb ik zo mijn twijfels over. Wellicht biedt de ronde dop meer grip aan je vingers bij het aanbrengen en dient de rechthoekige dop er puur voor om het totaalplaatje ethisch mooier te maken.

Een mooi kleurtje voor dit seizoen of zelf voor de feestdagen die er binnenkort zitten aan te komen!

Hier deel ik nog enkele favoriete herfst – (en winter)lakjes! En meer Catricelakjes uit mijn collectie vind je hier. Can you tell I’m a big fan? Budgetvriendelijk, maar kwaliteitsvol! 

linegraylight

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s