Plog | Evolution Of The Bump

We tellen volop af naar de geboorte van onze zoon! Eventjes terugblikken op de zwangerschap – en meer specifiek over hoe dit leven groeide in mijn buik. Van klein naar groot!

juni-juli

Een bescheiden babybuikje. Nog perfect weg te steken, maar voor mij hoefde dit gelukkig helemaal niet.

juli

Deze fase vond ik persoonlijk het mooist qua zwanger-zijn. Duidelijk een ‘zwanger’ buikje’, maar nog niet dat mijn elegantie eraan moet geloven. Ik kon nog redelijk wat gewone kleren aan (buiten broeken dan) en voelde me er goed in.

aug-sept

Vanaf september zag je echt al een bolle buik. Nu werd het echt lastiger om kleren te vinden waar ik me goed in voelde. Lees hier wat ik nog meer miste tijdens de zwangerschap.

sept

Vooral op reis had ik moeite met mijn valies maken: functionaliteit en stijl gaan niet altijd hand in hand ;). Soms voelde ik mij ‘lomp’ in mijn outfit. Je merkt dat het kaki topje véél terugkeert in mijn outfits. Het was één van de twee langere topjes die ik kocht in de Primark en dit waren lang mijn enige opties qua bovenstukken. Combineren dan maar.

Eind sept

Schaamteloze paskotselfies :) Ik probeerde ook een stijl uit die ik nog niet echt had geprobeerd, namelijk kleedjes of lange bovenstukken met leggings of panty’s. Ideaal voor het kouder wordende weer. Ik kon gelukkig nog een tweede lange broek (ja, eindelijk) scoren voor 10 euro!

okt

De voorlaatste maand nog altijd vol en rond, maar hoe dik mijn buik ook stond, de rest van mijn figuur bleef gelukkig even slank. Ik kon in oktober nog een zwangerschapsshoot doen met een vriendin die deze prachtige resultaten leverde:

 

Nu de laatste maand is aangebroken en de baby wat is ingedaald, merk je – en voel ik ook – ook dat mijn buik wat lager hangt. Wat zorgt voor wat meer ongemakken door het gewicht en het gebrek aan plaats dat deze grote baby heeft :D  See you soon, babyboy ♥

linegraylight

 

 

Advertenties

Een reactie op “Plog | Evolution Of The Bump

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s