H&M Beauty: Tiaga Nail Polish | Review

In vele van mijn seizoensgerelateerde blogposts blijkt dat steeds dezelfde kleuren terugkomen als het op de herfst aankomt. Beetje in trend zoals de meeste modewinkels momenteel: kaki, okergeel, bordeaux,You get the picture. Wanneer ik mijn nagels lak kies ik dan ook graag voor een kleurtje die bij het seizoen past. Een kaki kleur had ik nog niet in mijn collectie, dus wanneer ik er eentje zag liggen in de H&M moest ik deze mee naar huis nemen! 

Eerlijk gezegd, kaki is al lang een favoriet kleur en komt waarschijnlijk gedurende het hele jaar voor in mijn kledingsstijl. Maar, in de herfst mag het ietsje meer zijn, daarom durf ik het vanaf nu ook op mijn nagels aan te brengen :D.

FotoJet (1)

Eerder testte ik al een nagellak van de H&M en net zoals de vorige keer, ben ik zeer tevreden. De flesjes – simpel en clean – ogen zo mooi in de H&M Beautysectie, je hebt namelijk superveel keuze uit zeer gevarieerde kleurtjes. Pluspunt!

FotoJet (2)

Het eerste wat mij opviel bij deze nagellak was dat hij super goed dekt! Vanaf de eerste laag op en top pigment zonder doorschijnende vlakken. Ik dacht hierdoor al klaar te zijn na één laagje, maar merkte toch dat hij zo geen dag overleeft. Twee lagen aanbrengen is dus een beter idee om je kwaliteit langer te behouden. Niet overdreven lang, maar zoals de gemiddelde nagellak 2 à 3 dagen vooraleer de topjes beginnen te chippen.

De nagellak geeft ook een mooie glans af en trekt niet in strepen. En van de kleur was ik sowieso al fan!

Voor de prijs van € 4.99 heb je dus een degelijke nagellak. Mocht kaki toch niet je kleurtje zijn, je hebt genoeg keuze online en in de winkels! 

 

Welk kleur brengen jullie deze herfst aan op jullie nagels? 

linegraylight

Enkele van mijn vorige artikels: 
Mijn Herfstlook
Wat ik mis tijdens de zwangerschap
Favoriete herfstkleuren | Lippen
Favoriete herfstkleuren | Ogen + look
Advertenties

Een reactie op “H&M Beauty: Tiaga Nail Polish | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s