Mijn Herfstlook

Aan de temperaturen buiten voelt het niet echt zo aan, maar het is wel degelijk herfst. Na een lange en hete zomer verlangde ik hier stiekem wel naar. Vooral op fashion-gebied: gebreide, lange, dikke truien en vesten dragen, sjaals bovenhalen, mijn favoriete kleurtjes kaki en (oker)geel dragen. Maar eveneens op lifestyle gebied: chillen met een dekentje en een warme choco, wandelen met het geluid van ritselende blaadjes, de bomen die van kleur veranderen,… Ook qua make-up mag het nu nét ietsje warmer ogen, dus vandaag toon ik jullie een herfstlook met een edgy touch.

Voor de look gebruikte ik mijn Zoeva Cocoa Blend Palette, eentje die zeker tot mijn favorieten hoort en helemaal in herfstthema is!

zoeva

De look

FotoJet (3)

Met een edgy touch bedoel ik dus – jawel – rode wenkbrauwen. Geen ‘microblading gone wrong’, dus :). Nee, zo loop ik echt niet over straat, maar misschien een ideetje om je halloweenmake-up dat tikkeltje meer te geven! Ik start van de aanzet met een wenkbrauwpotlood in mijn natuurlijk kleur en ga over naar een dieprode kleur in de staart.

FotoJet (1)

Verder gebruikte ik voor de ogen de voor de hand liggende transitiekleuren, namelijk ‘Substitute For Love’ en ‘Freshly Toasted’ met een tikkeltje zwart langs de buitenkant. In mijn binnen- en buitenste ooghoek bracht ik ‘Warm Notes’ aan en in het midden de shimmer ‘Sweeter End’ om de ogen wat meer dimensie te geven. Afwerken met zwart oogpotlood en eyeliner en wat mascara. 

FotoJet (2)

Voor de lippen gebruik ik mijn favoriete nudekleur, namelijk ‘Snuggle’ van L.A. Girl. Wat gloss erop voor een mooie glans en klaar!

Wat vinden jullie van deze look? Iemand die rode wenkbrauwen zal proberen? :D

linegraylight

Meer herfst-gerelateerde posts:
Favoriete herfstkleuren | Nagellak
Favoriete herfstkleuren | Lippen
Favoriete herfstkleuren | Ogen + look
Advertenties

4 reacties op ‘Mijn Herfstlook

  1. Mooie sprekende ogen heb je. Perfect voor een mooie oog-make-up-look. De wenkbrauwen weet ik zonet nog niet :) Misschien een meer roodbruine kleur, dan zou ik het wel aandurven denk ik. Deze lijkt op de foto meer roze-rood.. Mooie look!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s