Revolution Pro Foundation Illuminator | Review

In deze zomerse temperaturen zien we er waarschijnlijk allemaal wat sunkissed (lees: sweaty) uit – maar voor wie nog niet genoeg straalt, komt dit product je zeker van pas! Ik heb het over de Revolution Pro Foundation Mixer (illuminating). Het is een manier om je foundation – en dus gezicht – de juiste shine te geven. Het is tevens te gebruiken als highlighter. Benieuwd? 

FotoJet (2)

Ziehier de verpakking. Simpel, maar professioneel. Het is een mat glazen flesje met pipet en de letters zijn wit en goud. Revolution Pro is een lijn van het merk Makeup Revolution en aan de verpakking van deze lijn te zien iets stijlvoller.

FotoJet (1)Door de pipet kun je druppelsgewijs te werk gaan. Ik voeg meestal 2 druppels bij mijn foundation om een mooie glans te verkrijgen. Natuurlijk is dit iets persoonlijks, je kiest dus zelf hoe shiny je wilt zijn. Ik ga voor een natuurlijke, onopvallende glans. 

FotoJet

De foundation die ik bezit – de Wet ’n Wild Photofocus Foundation – heeft een matte finish. Links zie je een foto met een laag van deze foundation op mijn gezicht. Rechts het resultaat met enkele druppels van de Revolution Pro Foundation Mixer. Je merkt een subtiele glans, vooral op de plaatsen waar er natuurlijk licht valt, zoals je jukbeenderen, kin, neus, voorhoofd.

Ik merk dat het resultaat nóg beter te zien is als je eerst je foundation aanbrengt en daarna enkele druppels op je gezicht doet om daarna uit te blenden. Hierdoor zit de glans echt óp je foundation in plaats van erin gemixt.

Dan zit ik natuurlijk nog met een probleem. Om mijn foundation te fixeren gebruik ik de Catrice Prime & Fine Mattifying Powder. Je voelt de bui al hangen. Met een laagje matterende poeder is het effect iets minder, maar gelukkig niet helemaal weg. 

Je kunt de Illuminator ook gebruiken als highlight door enkele druppels rechtstreeks op je gezicht of op je beautyblender te doen en zachtjes te deppen op de plaatsen waar je het wilt aanbrengen. Geen overdreven glittery highlight, maar een mooie natuurlijke glans.

linegraylight

Enkele van mijn vorige artikels:
Deze Kruidvat Originals MOET Je In Huis Halen! | Review
Carli Bybel Eyeshadow & Highlight Palette | Review
Colourpop Super Shock Highlighters | Review
Catrice Deluxe Glow Highlighter | Review

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s