Deze Kruidvat Originals MOET Je In Huis Halen! | Review

Je bent ermee bekend of niet, maar Kruidvat heeft heel wat eigen verzorgingsmiddeltjes in zijn assortiment. Onder andere de ‘Kruidvat Originals’-lijn, waarbij telkens één natuurlijk ingrediënt centraal staat. De verpakking oogt wat ouder – of nostalgisch, maar ik kan je verzekeren dat de inhoud wonderen doet! Bovendien zijn de producten in deze lijn zeer betaalbaar. Ik heb momenteel 2 favorieten uit deze collectie. Kijk je mee? 

Kruidvat Originals Huidolie 

“Zoete amandelolie is bekend om de verachtende en voedende eigenschappen. Kruidvat Originals Huidolie Amandel is een fijne, lichte olie die snel intrekt voor een zachtere en gladdere huid. Geschikt voor alle huidtypen.”

Mijn ervaring?

 • Ruikt heerlijk
 • Door het pipetje kun je druppelsgewijs te werk gaan
 • Ik gebruik het om waterproof make-up te verwijderen, in combinatie met micellair water
 • Enkele druppels olie + micellair water en je liquid lip verschijnt voor de zon
 • Laat een zachte en gevoede huid achter
 • Nadeel: Flesje wordt snel vettig

FotoJet (1)

Kruidvat Originals Dag & Nachtcrème

“Tea Tree olie is bekend om de antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Kruidvat Originals Dag- en Nachtcrème Tea Tree is een niet-vette formule en biedt een complete dagelijkse verzoring. Geschikt voor de onzuivere huid.”

Mijn ervaring? 

 • Wees gewaarschuwd, de tea tree olie heeft een sterke geur!
 • Soms meng ik het met mijn Kruidvat Nachtcrème om de geur wat te beperken
 • Ik gebruik het sporadisch, vaker als nachtcrème (in mijn dagcrème heb ik liever SPF, dat is hier niet het geval)
 • Ik breng het aan op puistjes, omdat deze bij mij snel ontsteken en een rode vlek achterlaten
 • Bij het aanbrengen kan je huid soms een tintelend gevoel geven (niet onaangenaam, maar een teken dat het zijn werk doet)
 • Mijn puistjes ontsteken hierdoor minder en zijn sneller weg, zonder ronde vlekjes achter te laten

Zijn jullie bekend met het Kruidvat Originals Assortiment?

linegraylight

Advertenties

Een reactie op “Deze Kruidvat Originals MOET Je In Huis Halen! | Review

 1. Ik had het al in de winkel gezien, maar ik was een beetje sceptisch; mijn huid is heel gevoelig en ik was een beetje bang dat het zou tegenwerken op mijn gezicht. Omdat je er zo positief over lijkt, ga ik het zeker eens proberen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s