# My Month | July

Wauw. Toen ik door mijn foto’s van juli scrolde, zag ik dat ik best wel veel gedaan heb! Wat wil je ook, zo’n zonnige temperaturen vragen voor leuke uitstapjes. Kijk je even mee hoe mijn maand eruit zag?

img_9440-e1532453305714.jpg

Juli was natuurlijk helemaal in thema van het WK. Je kon er letterlijk niet naast kijken. In het begin had ik weinig interesse, maar eens de Belgen verder en verder geraakten, was mijn enthousiasme even groot als die van alle anderen :D. We keken de (SUPER)spannende match tegen Japan in Evergem op een groot scherm. Sfeer verzekerd! #Gobelgium

img_9461.jpg

Avocadoplantjes blijven ook tevreden in dit weer. Ondertussen zijn hebben twee van de drie pitten een mooie stengel met blaadjes. #Groenevingers?

Toen werd het nog eens (hoog) tijd om af te spreken met enkele highschool vriendinnen, en daar horen kleurrijke hapjes en drankjes bij uiteraard, alsook veel gebabbel, gelach en gekke foto’s :D #Leute

img_9530.jpg

Hier zijn ook heel wat werken uitgevoerd. Eerste werk: een nieuwe voordeur. Waar eerst de binnendeur zat, kwam nu een breder gat en een nieuwe voordeur! Afwerking komt later met nieuwe projectjes! #Staytuned…

img_9609.jpg

Het slechte weer voorspelde niet veel goeds… België verloor tegen Frankrijk, maar kwam uiteindelijk wel op de derde plaats terecht. Goed gedaan, jongens! #Proud

img_9582.jpg

Even kennismaken met een ‘vast’ stekje van mijn man dicht bij het werk, nl. Happie. Lekkere pasta’s & de Happie-burger is zeker aan te raden! #Summerfood

img_9793.jpg

Meer pastaslaatjes tijdens een picknick in het park, ter gelegenheid van een verjaardag. De leuke dag begon nog maar, kijk maar naar de volgende foto’s!

img_9821.jpg

Een tocht met de huifkar moet zo hard op je bucketlist. Rustgevend wiebelen en wobbelen langs de velden… #Nostalgie

img_9830.jpg

Daarna een tussenstop om te gaan krulbollen. Een oudere sport, maar daarom niet minder leuk! Gezelligheid gegarandeerd :)

img_9634

Een heerlijk ontbijt voor de jarige Janne bij ‘Alice‘ te Gent. Je hebt er verschillende formules, maar volgens mij zijn ze allemaal top. Ga er zeker eens naar toe, al is het maar om een kijkje te nemen naar het prachtige decor binnen! #Royaltreatment

Wat dagen later volgde nog een date in Gent om er de sfeer van de Gentse Feesten (een beetje) op te snuiven. ’s Middags is er waarschijnlijk minder sfeer dan ’s avonds, maar het eten is even lekker! Kijk maar eens naar deze opgevulde patatten van Potatolicious (jep, het is zo lekker als het eruit ziet). #Yumyumyum.

img_9915.jpg

Toen ik hoorde dat Hoeked Donuts ook een winkel zou openen in Gent, maakte mijn hart een sprongetje (Donut-addict right here). Tijdens de Gentse Feesten hebben ze een Pop-up geopend met een voorproefje van hun aanbod. Je kon er kiezen tussen 4 smaken. Wij besloten een chocoladedonut te delen en dat was een goede zet. Heerlijk, maar zwaar :D #Caloriebom

img_9939.jpg

We gingen langs bij Baby-dump in Lochristi om er onze geboortelijst aan te leggen. Al die keuze, blij dat het geregeld is! #Check

img_9951.jpg

Tweede grote werk: Veranda afbreken. Waar je de scheiding van de tegels ziet, stond een veranda, maar wegens verzakkingen en een gebrek aan nut besloten we deze af te breken. Een nieuw overdekt terras mag blijkbaar niet van de gemeente, dus wat volgt zie je later nog!

img_9957.jpg

Na het afbreken hadden we nog tijd om een (eerste!) strandbezoekje te doen deze zomer. Onze honger werd gestild door deze heerlijke tapasplank met zicht op zee. #Foodie

img_9965.jpg

Daarna? Gewoon liggen en genieten. En proberen bruin te worden – tevergeefs :( #Bleekscheetforlife

linegraylight

Enkele van mijn vorige artikels:
Mini Deco DIY’s
Plog | Pairi Daiza
Juweeltjes | Collection
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s