BH Cosmetics Warm Stone | Review

FotoJet (1)

I admit… Ik heb een zwak voor nude oogschaduwkleuren. Ook al denk ik er al een tijdje aan om eens een kleurrijk oogschaduwpalet aan te schaffen, mijn aandacht wordt altijd naar nude kleuren getrokken. Niet alleen de binnenkant van dit BH Warm Stone palet stond me aan, kijk eens naar de verpakking! Gouden embleem met een marmeren achtergrond, het is eentje om uit te stallen tussen je makeupspullen :). 

Het product

Het palet bevat 12 kleuren, waarvan zes matte en zes shimmers. Ook al heet het ‘Warm Stone’, sommige kleuren zijn koeler getint dus kun je er zowel een warme als koele look mee creëren. Wat ik wel merkwaardig vond aan de swatchability [ is that even a word?] is dat de matte kleuren veel makkelijker swatchen dan de shimmers. Meestal is het juist omgekeerd. De shimmers moet je dus wat ‘dikker‘ aanbrengen, of intenser maken met een settingspray.

De swatches

FotoJet (3)
Bovenste rij

De eerste kleur is een prachtige parelmoer kleur en kun je ook perfect gebruiken als highlight! Het geeft een mooie glans af. De tweede kleur is een soort duochrome van goud en roze/oranje. Daarnaast vind je twee warmkleurige overgangskleuren

FotoJet (4)
Middelste rij

De tweede rij is al meer koelgetint. Het zijn grijsbruine tinten van licht naar donker. De laatste kleur was iets moeilijker om te swatchen. Vergis je niet, het is geen zwart, maar een donker bruin.

FotoJet (5)
Onderste rij

En de eerste kleur van de onderste rij is een paars- roze duochrome. Daarnaast een mooie matte oud-rozekleur. Als laatste twee warmkleurige shimmers met een rode ondertoon.

De look

FotoJet (2)

Ik heb niet overdreven met de kleuren, maar dat is ook de bedoeling van zo’n palet. Easy, naturel en simpel. Net zoals het BH Cosmetics samenwerking met Carli Bybel, heeft deze ook veel fall-out bij de matte kleuren. Aan een kant jammer, maar je hebt er wel veel pigment voor terug (Ik zoek trouwens nog altijd een goed gepigmenteerde oogschaduw zonder fall-out, anyone?). Wees er op voorbereid, zo kun je concealer aanbrengen na je oogschaduw, of met een laag baking powder of los poeder de fall-out opvangen en wegvegen. Voor alles een oplossing, niet? :)

SAM_3881.JPG

BH Cosmetics Warm Stone
€ 15,99 bij boozyshop.be (nu met korting!)
Score: 7/10

Mijn volgende aankoop zal wat meer kleurtjes bevatten. Beloofd :D

linegraylight.png

Enkele van mijn vorige artikels:
Plog | Kijk Binnen In Mijn Beautyroom!
Gelaatsverzorging Met Braun FaceSpa | Review
5 Razendsnelle Make-up Looks
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s