# My Month | May

Let’s talk about… May. Een maand met veel feestdagen en tijd voor projectjes en gezond eten. We konden deze maand ook genieten van heerlijke temperaturen en daar hoort wel een bbq’tje bij zeker? img_8190

Project nr. 1: Eindelijk nieuwe gordijnen ophangen. We gingen voor een (oker)gele kleur, wat mooi in combinatie staat met onze donkerblauwe zetels. Met het zonlicht dat erdoor schijnt is onze salon mooi verlicht.

img_8271.jpg

Terug wat essentials in huis gehaald en wat dingen ineen geflanst. Avocado (geplet en gekruid, tomaatjes en kaas tussen twee boterhammen en in de paninigrill! Jummie!

img_8310.jpg

Op bezoek bij broer en schoonzus en hun – zalig – dikke kat.

img_8322.jpg

Onze tuin stond er bijna een jaar verwilderd bij, maar tijdens het mooie weer mocht daar een eind aan komen. Gras afrijden, haag scheren, terras proper maken…

img_8328.jpg

… En genieten van yoghurt met bosbessen in de zon.

En ziehier de groentjes van onze bbq. Heerlijk, toch? Heeft er iemand niet gebarbecued deze maand?

img_8406.jpg

We kochten redelijk veel zoete aardappelen, dus probeerde ik zoete aardappelfrietjes te maken. Ik deed het op dezelfde manier als met wortels: olijfolie, peper en zout op doen en in de oven.

Ook al verjaarde mijn mama in maart, ze had nog een etentje tegoed bij ons. Dips, tomatensoep, tortellini in tomatenroomsaus en spinazie en aardbeienbavarois, allemaal made from scratch. En met succes, gelukkig :)

Ik probeerde nog een super simpel gerecht: spek, paprika en prei even aanbakken in de pan en verder laten pruttelen in room. En dit als saus op je pasta. Heer-lijk. Er beginnen zich mooie bloemetjes te vormen in de tuin, jeuj!

En ook wat tijd voor ontspanning. Gisteren bevonden we ons in de Kinepolis te Brugge om de nieuwe Deadpool te zien. En wie bekend is met de humor van Ryan Reynolds – zowel on en off screen – weet dat deze film hilariteit alom is!

Tot volgende maand!

Advertenties

Een reactie op “# My Month | May

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s