Plog | Kijk Binnen In Mijn Beautyroom!

Als er thuis één kamer is waar ik graag vertoef, dan is het mijn bureau. Ik zeg bureau, maar veel bureauwerk komt er niet aan te pas. Noem het gerust een beautyroom, want de hele ruimte draait om beauty. Kijk eventjes mee binnen naar de hoekjes, rekjes en kastjes in mijn favoriete kamer. 

TOEN

Om jullie even een gedacht te geven over mijn vorige edities, hier een collage. Het begon allemaal met een lege schoendoos en een spiegel erop – toen nog in ons vorig huis. Je merkt duidelijk dat mijn make-upcollectie (en kennis) nog vrij basic was.

then1

Een groot pluspunt van de ruimte in ons vorig huis was dat er een groot veluxraam net boven/voor mij was. Zo had ik natuurlijk daglicht om me op te maken. Bij donkere dagen was dit dan weer een nadeel.

then2

Eens verhuisd, had ik nog steeds natuurlijk daglicht, maar helaas van verderaf en schuin. Om dit op te lossen, zette ik er een ringlamp om toch beter licht te hebben. Mijn eerste geïmproviseerde vanity bestond uit een simpel wit Ikea-bureau met mijn spulletjes er allemaal op verzameld.

NU

Ondertussen zijn we al zo’n 10 maanden verder en heb ik geëxperimenteerd met kastjes, schappen, poten, rekjes etc. Meer make-up betekent ook meer organiseren. Het is voor mij nog steeds niet af, maar ik ben er toch al zeer fier op! Kijk even mee:

De Ruimte 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De eerste indruk. Raar misschien, maar ik vind mijn Beautyroom – ook in het ander huis – altijd lekker ruiken. Combinatie van al die make-up en verzorgingsproducten, waarschijnlijk. Maar ik word er gelukkig van :)

De geur kan natuurlijk ook te maken hebben met de parfums die op de schappen staan. Wat ik met het bovenste schap wil aanvangen, weet ik nog niet goed. Maar leegte geeft ook rust, niet?

Bureau

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op mijn bureau staan allerlei creatieve spulletjes om mijn make-up te organiseren. Van een pennenhouder tot cupcakestand, je houdt het niet voor mogelijk. Het kleine Ikea-kastje was oorspronkelijk wit (of groen), maar ik plakte er een roze marmerprint op. Die gaat trouwens mooi samen met mijn roze letterboard. Wat leuke of motiverende quotes zijn onmisbaar! Hier vind je trouwens wat inspiratie.

Hier en daar plaatste ik een plantje, kaarsje of kadertje om het geheel een leuk sfeertje te geven. De waaier gaf ik een nieuw ombre-kleurtje en gebruik ik elke dag om crèmes of setting spray sneller te doen intrekken #musthave.

Het Kastje

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Mijn bureau steunt langs de linkerkant op een ladekastje. Deze doet al sinds mijn kotjaren dienst, maar de inhoud is een klein beetje (?) veranderd sindsdien. In de eerste lade vind je al mijn bureauaccessoires zoals stylo’s, schaar, plakband, #boringshit. Maar dat bespaar ik jullie even. De tweede lade bevat make-up die ik maar sporadisch gebruik. In de derde lade vind je de rest van mijn nagelakjes (die niet meer op het schap konden, nvdr) en nog wat gezichtsverzorgingsproducten. Daaronder vind je allerlei doekjes, wattenschijfjes en spullen om te reinigen.

And that’s that. Wat vinden jullie ervan? 
Ik ben ook benieuwd naar jullie beautyrooms!

linegraylight

 

 

Advertenties

Een reactie op “Plog | Kijk Binnen In Mijn Beautyroom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s