Gelaatsverzorging Met Braun FaceSpa | Review

Er spelen zoveel factoren mee als het gaat om een gezonde huid. Gezond eten, veel water drinken, voldoende slapen, maar ook het reinigingsritueel is een belangrijk gegeven. Het hoeft niet nogmaals gezegd te worden – maar ik doe het toch nog eens – dat het een no-go is om met make-up te gaan slapen. Toegegeven, ik ben er heeel soms ook schuldig aan, maar meestal probeer ik mijn gezicht voldoende te reinigen met deze set van Braun. En ook al draag je geen of weinig make-up, reinigen geldt voor iedereen! Kijk even mee naar de werking en voordelen van deze gezichtsverzorgingsset

In dit pakket zitten volgende zaken:

 • Scrubborsteltje
 • Reinigingsborsteltje
 • Epileerhoofd met beschermingskapje
 • Tasje om alles mooi op te bergen
 • Eén AA batterij

REINIGINGSBORSTEL

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Beloftes: 

 • Reinigt 6x beter dan handmatige reiniging
 • Verwijdert make-up en onzuiverheden tot diep in de poriën
 • Verfijnt en exfolieert via microbewegingen
 • Voor gebruik bij je douchegebruik

Mijn ervaring: 

De eerste keren – en nog soms – gebruikte ik het reinigingsborsteltje gewoon boven de lavabo. Mijn gezicht en het borsteltje nat maken, een reinigingsgel (van Yves Rocher) op doen en reinigen maar! Mijn huid moest er duidelijk wat aan wennen, want het voelde een klein beetje pijnlijk en ik kreeg er een rode huid van. Het resultaat achteraf: een superzachte huid! Ik heb ook de indruk dat mijn acné wat langer wegblijft en minder heftig is.

Gelukkig is het apparaat waterdicht en kun je het onder de douche gebruiken. Hier merkte ik dat het minder pijnlijk was omdat mijn huid en het borsteltje vochtiger waren. Het diende ook wat als een massage van de huid, waardoor je een betere bloeddoorstroming krijgt. Het borsteltje kun je langs twee richtingen doen draaien, afhankelijk van je eigen circulaire bewegingen, zorg dat deze overeenkomen.

Het apparaat vereist maar 1 batterij, maar hoe leger de batterij, hoe minder krachtig het borsteltje draait. Als je dus aanvoelt dat het wat verzwakt is, steek je gewoon een nieuwe batterij er in!

 

Scrubborstel 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Beloftes:

 • Verwijdert dode huidcellen

Mijn ervaring:

Het scrubborsteltje vind ik persoonlijk zachter en milder voor de huid dan het reinigingsborsteltje. De haren zijn langer en zachter en geven meer mee met de huid. Ik combineer het met een scrub van Yves Rocher, waarin kleine microbolletjes zitten om de huid goed te exfoliëren. Een aangename ervaring, vind ik zelf. Achteraf wel nog eens goed je gezicht spoelen om overtollige microbolletjes te verwijderen. En ook hier voelt mijn huid superzacht aan!

Let wel: scrub zeker niet elke dag, want dat zal je huid beschadigen. Doe het 1 à 2 keer in de week, zodat het scrubborsteltje dode huidcellen kan verwijderen en je huid terug nieuwe kan aanmaken.

 

EPILEERAPPARAAT

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Beloftes: 

 • Tot 4 weken haarvrije huid
 • Smal hoofd voor ultieme precisie
 • 10 micro-openingen grijpen de fijnste haartjes vast (0.02 mm)
 • Voor kin, bovenlip, voorhoofd en het bijhouden van de wenkbrauwen

Mijn ervaring:

Eerlijk, ik heb een lichte fobie van epileren. Alleen al het geluid en de roterende mesjes die zó dicht bij je huid komen, brrr… Toch moest ik het eens uitproberen. Het is pijnlijk, maar ik denk dat dat voor elk epileerapparaat geldt. Je gezicht is ook nog eens een gevoelig stukje huid dus is er geen ontkomen aan. Het kopje van het epileerapparaat is fijn en geschikt voor kleinere oppervlaktes, maar vooral rond de wenkbrauwen vind ik het nog iets te groot. Geef mij maar een gewoon pincet ;). Omdat ik dus geen fan ben van epileren heb ik het ook nog niet veel gebruikt. Iemand die hier wel meer ervaring mee heeft, zal het zeker wel bevallen.

Yves Rocher Reinigingsgel 390 ml
€ 15,90 via Yves Rocher (vaak in korting!)
Score: 10/10

Yves Rocher Scrub 75 ml
€ 13,90 via Yves Rocher (vaak in korting!)
Score: 9/10

Braun Facespa
€ 60,95 via Coolblue
Score: 9/10

 

Wat is jullie reinigingsroutine? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s