5 Razendsnelle Make-up Looks

Confession: om een volledige look met alles erop en eraan te creëren (primer, foundation, contour, blush, highlight, wenkbrauwen, oogschaduw en lippenstift) doe ik er 30 à 40 minuten over. Maar er zijn ook momenten waar ik de tijd – of zin – er niet voor heb en dan moet het wat sneller gaan. Ondertussen heb ik wat manieren gevonden om dit tempo te versnellen. 5 SUPEREASY manieren om er toch opgemaakt uit te zien.

Bronzer of contour

Een poepsimpele tip om er toch geschminkt én natuurlijk uit te zien is bronzerpoeder of contour op je oogleden brengen. Het biedt wat dimensie aan je oogleden, maar ziet er toch nog heel naturel uit. Gebruik dezelfde kleur als je gebruikt voor je gezicht te bronzen of te contouren, dit maakt je look tot één geheel.

bronzer

Crème / Vloeibare Oogschaduw

SAM_3102.JPG

Heb je geen zin of tijd om kwasten boven te halen? Lid Lingerie van NYX biedt hier voor mij de perfecte oplossing. Met de applicator dep je enkele stippen op je oogleden en met je vinger blend je uit. Gemakkelijker kan niet!

NYX

Vervaagde oogschaduw

Nog een manier om je oogleden wat meer dimensie te geven is zwarte oogschaduw aanbrengen in je buitenste ooghoeken. Beperk je tot een vaag lijntje boven je wimpers of op je onderste ooglid.

oogschaduw

één kleur

FotoJet.jpg

Ik heb er eventjes naar moeten zoeken, maar ben hem tegengekomen. Een kleur die perfect op zijn eentje kan staan als make-up look. Het is méér dan een natuurlijke kleur, maar toch effortless.  Het was trouwens een gratis gift bij een bestelling, maar ik heb’m al vaak gebruikt als oogschaduwkleur. Met je vinger aanbrengen, even blenden en klaar.  Wil je toch nog meer moeite erin steken, breng dan wat donkerdere kleuren aan in je buitenste ooghoeken om die meer diepte te geven.

MUO

Eyeliner

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hier kun je gaan voor de classic look. Een zwarte eyeliner met rode lippen. Simpel, maar het straalt toch klasse uit. Je kunt ook iets gewaagder gaan met een gekleurde eyeliner. Oneindig veel mogelijkheden – mits veel oefening, natuurlijk :D.

linegraylight

Wat is jullie go-to snelle make-up look? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s