Youtube Made Me Buy It | Part II

Vorige week besprak ik een aantal producten die ik aankocht door ‘lichte’ beïnvloeding van youtubers. Omdat het er zo veel waren, krijg je nu een tweede deel te zien! Get ready. Braun gezichtsreiningsset

 • Influencer: Tati 

SAM_2962.JPG

Het feitelijke product dat Tati in vele van haar video’s aanbeveelt is de Clarisonic. Het prijskaartje die hier aanhangt is helaas wat aan de durekant, dus zocht ik een goedkoper alternatief. Het idee is simpelweg een roterende gezichtsborstel die je gezicht beter reinigt. Op Coolblue kwam ik de Braun Facespa set tegen voor ongeveer zestig euro. Voor die prijs krijg je een gezichtsepilator, reinigingsborstel, massage/scrubborstel en een beschermkap. Dit alles komt netjes in een etui. Een review heb je zeker nog tegoed!

Aftershave Balsem 

 • Influencer: Nikki Tutorials 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een aftershave als primer, het klinkt nog altijd een beetje bizar, maar de hype is blijven steken bij mij. Niet dagelijks, maar als er een speciale gelegenheid is van enkele uurtjes durf ik deze wel gebruiken.

Catrice Prime & Fine

 • Influencer: geen idee

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een matte fixing poeder. Hij ziet er misschien wat gelig uit, maar is wel degelijk transparant en doet goed zijn werk. Nog geen klachten :)

NYX Pore Filler

 • Influencer: Mariah Leonard

SAM_0868.JPG

Hier heb ik ook wat mijn twijfels over. Het geeft vooral een mat effect op je gezicht en je make-up gaat er beter op blenden. Maar echt poriën verfijnen of onzichtbaar maken? Dat jammer genoeg niet.

NYX Jumbo Eye Pencil 

 • Influencer: (teveel) 

Het multifunctionele oogpotlood van Nyx is al een tijd mijn favoriet. Ik gebruik ‘m vooral in mijn waterlijn voor een open blik, maar kan evengoed gebruikt worden om bepaalde zones te highlighten of als primer (hoewel ik dan vind dat de make-up er minder goed op blendt).

NYX Soft Matte Lip Cream

 • Influencer: (teveel) 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ze ruiken goed, zijn klein en schattig en brengen zeer “velvet-y” aan. Zacht op de lippen en dat blijven ze ook! Ze drogen je lippen niet uit, wat een voordeel is. Een klein nadeel is dat hij niet smudgeproofis en dus wel afgeeft op je glas, eten, partner,… :). Ik droeg het op kerstavond en hoefde hem maar 1 keer bij te werken. De kleuren blijven dus lang mooi zitten!

Essence Lipliners

 • Influencer: Tati 

SAM_0669.JPG

Lipliners voor maar € 0.99?! Yes, je vindt ze in de Kruidvatrekken bij het merk Essence. Ze zijn heel creamy en brengen mooi aan op de lippen. Een goed koopje, meer kan ik er niet over zeggen :).

Milani Amore Matte

 • Influencer: Tati 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een beetje een mismatch qua kleur helaas. Qua formule vind ik hem ook iets te droog op de lippen. Wat wel supermooi is is de simpele meer elegante verpakking in het goud :D

Milani Luminoso Blush

 • Influencer: geen idee 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nog een high-praised artikel van Milani, deze Luminoso blush. Het is een baked blush en geeft dus een shine af op het gelaat. Ik dacht dat ik fan was, maar na enkele keren hem te gebruiken merkte ik dat mijn poriën er alleen maar duidelijker van werden – en dat wilt niemand uiteraard. Ik schakel liever terug over naar matte blushes.

MAC ‘Twig’ Satin Lipstick  

 • Influencer: (teveel) 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Maclipsticks heb ik vooral leren kennen door Belgische bloggers en vloggers, maar ze hebben mij ook kunnen overtuigen. Ze zijn aan de prijzige kant, dus veel zal je er mij niet zien kopen op een jaar. Diegene die ik in bezit heb is dan ook één van mijn favorieten en ben ik zeer zorgzaam voor :D Ze zit zacht op de lippen en geeft ook een stain af waardoor je langer van het kleur kan genieten.

Sleek Solstice

 • Influencer: (teveel) 

SAM_2913.JPG

En ow ow ooooow. Deze mocht zeker niet ontbreken. Ik was een beetje teleurgesteld dat ik geen enkele Sleek Highlighter in de Adventskalender vond. Mijn papa troostte me enkele weken later door er eentje te kopen voor mijn verjaardag! En ja, de hype was terecht. Maar ik laat jullie nog even in spanning tot er een degelijke review op deze blog verschijnt!

Pfieuw, we zijn erdoor geraakt. Heel veel producten heb ik aangekocht omdat ik er online wel een goed woordje over had gehoord. De meeste producten hebben mij gelukkig ook kunnen bekoren dus meestal zijn mijn bronnen betrouwbaar :). Iedereen heeft natuurlijk een persoonlijke mening over een product, maar toch lijk ik ergens wel beïnvloed door nieuwsgierigheid. Het zijn zeker niet de laatste producten die ik aankoop wegens goede reviews. Hoe zit het bij jullie?

Advertenties

2 reacties op ‘Youtube Made Me Buy It | Part II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s