MUA Feather Light Eyeshadow Palette | Review

Het gemak van online shoppen en de vele acties die ermee gepaard gaan, I love it. Daarom kon ik de vriendinnenactie van het Kruidvat (1+1 gratis & geen verzendingskosten) ook niet aan de kant schuiven. Ik hield het redelijk praktisch en kocht al mijn volgende vijf concealers, maar liet me ook verleiden door dit matte MUA palet. Kijken jullie mee? 

Eerste indruk 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het was liefde op het eerste gezicht. Ik word gelukkig als ik dit pareltje zie. Normaal gezien verwacht ik wat meer van een oogschaduwpalet, maar ik heb dit product gekocht met een bepaald doel voor ogen. Het lijkt mij namelijk het perfecte kleurenpalet om naturelle looks mee te maken én een groot assortiment aan transition shades.  Het énigste dat ik hier mis is de kleur zwart.

de swatches 

Wat ik over de jaren – en vele makeupproducten – geleerd heb, is dat goede matte kleuren moeilijker te vinden zijn dan goede shimmers. Waarschijnlijk iets met een ingewikkeldere formule. Tot nu toe ben ik zeer tevreden geweest over de matte kleuren in het Morphe 12NB palet, het Zoeva Cocoa Blend palet en het Carli Bybel palet. Laten we verder oordelen na de swatches.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De eerste vingerswatches verliepen wat stroef. Niet superveel pigment, sommige wat poederig. Een tweede wreef erover leek al wat meer te beloven. Ook met de kwast zijn de matte kleuren zéér poederig en heb je wat last van fallout. Goed aftikken of wegblazen is dus de boodschap!

De variëteit van de kleuren vind ik ook wel geslaagd, je kan zowel een koele als een warme ondertoon geven aan je oogschaduwlook. Zoals ik eerder zij, mis ik wel nog een zwart om het geheel net dat stukje intenser te maken. Indien je je oogschaduw aanbrengt op de manier waarop ik dat doe, ben je wel tevreden met de eerste lichtere (wit-geel-lila) kleuren om je ganse ooglid mee in te kleuren. Verder heb je zachte overgangskleuren om in je crease aan te brengen en verschillende bruintinten om je ogen wat meer dimensie te geven. Met dit palet kun je dus zonder problemen een naturelle, matte oogschaduwlook maken.

FotoJet (3).jpg

Ik kan je ook vertellen dat de kleuren goed in elkaar blenden en ook goed opbouwbaar zijn. Je gaat dus zo zacht of intens als je zelf wil.

Ik heb al verscheidene oogschaduwpaletten, maar deze is toch iets unieker omdat hij enkel uit matte kleuren bestaat. Daarom ben ik blij dat hij vanaf nu tot mijn collectie behoort (en voor 6.99 euro kun je nu ook niet veel verkeerd doen).

linegraylight

Wat denken jullie van dit MUA Palet?  

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s