I ♥ Makeup Chocolate Vice| Review + Look

Na mijn review van het Golden Bar palet van I ♥ Makeup had ik jullie nog een review beloofd. Namelijk eentje van het Chocolate Vice Palette. Ik bestelde ze samen – nu al een tijdje terug – maar een review is hier dus nog niet verschenen. Tot nu.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het palet ziet er hetzelfde uit als de andere IHMU oogschaduwpaletten, nl. een gesmolten chocoladereep. En juist dàt doet mijn vrouwenhartje sneller slaan.

De kleurkeuze in dit palet vind ik beter geslaagd dan in het Golden Bar palet. Hier vind je namelijk wél matte tinten terug en vooral de belangrijkste (naar mijn mening): een licht en donkerbruin. Dit biedt de mogelijk om met alléén dit palet een mooie look te maken. Ik tel 8 matte tinten en 8 shimmers, dus je kunt verschillende kanten op.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het kleurenpalet zijn er volgens mij enkele kleuren met voorbedachte rade ontworpen, zoals Vice als highlight, Sway of Appeal als neutrale kleur over het ganse ooglid, Convert en Treat als overgangskleur en de shimmers op het bewegend ooglid.

De kleuren zijn bij een eerste swatch niet heel gepigmenteerd, maar wel goed op te bouwen. De enige kleur die direct vavavoom is, is ‘Persuade‘, de koperkleur. Voor dit lage prijsje wil ik dat hen wel vergeven.

De looks

Bij het openen van het palet krijg ik al meteen twee ideeën voor een oogschaduwlook: een bruin-met-goudachtige look en een roze look. Ik geef een voorbeeldje van beide.

1

Deze look heb ik bijna een jaar geleden gemaakt dus ik moest even nadenken welke kleuren ik ervoor gebruikte. Allereerst bracht ik ‘Sway’ aan over het hele ooglid, tot aan de wenkbrauwboog. ‘Convert en ‘Malificence’ als overgangskleur, goed uitgeblend in de crease. ‘Persuade’ op het bewegend ooglid en ‘Habit’ in het midden van het ooglid. Om de ogen wat groter te doen lijken bracht ik ‘Vice’ aan in mijn binnenste ooghoeken. Onder mijn wimperrand gebruikte ik een mengeling van ‘Persuade’ en ‘Malificence’.

2

Voor de tweede look gebruikte ik vooral de onderste rij, waar meer roze tinten zitten. Als kleur op het ganse ooglid gebruikte ik terug ‘Sway’, daarna bracht ik ‘Fancy’ aan in de crease en ‘Maleficence’ in de buitenste ooghoeken. Om dit geheel wat meer diepte te geven, bracht ik de donkerbruine kleur ‘Treat’ aan in de buitenste ooghoeken. Met een wit oogpotlood van NYX lichtte ik mijn bewegende oogleden op en kon ik de kleur ‘Must’ een tikkeltje meer pigment geven. Als topper gebruikte ik ‘Reason’. Ik maakte het geheel af met een inner highlighter, ‘Vice’, en een donkerroze eyeliner van Sleek. Op het onderste ooglid vervaagde ik een lijntje van ‘Must’.

3.jpg

Ziezo, dit waren mijn twee looks met het Chocolate Vice Palette van I Heart Makeup. Welke is jullie favoriet? 

I ♥ Makeup Chocolate Vice Palette 
€ 9.95 bij Boozyshop
Score: 8/10

Ondertussen bestaan er al verschillende chocoladepaletten van IHMU, maar ik voel me niet verleid om er nog aan te kopen. Hebben jullie zo eentje in bezit waar je dol op bent? Laat het me dan zeker weten! 

linegraylight

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s