Mijn Go-To Beauty Webshop

Wie mijn blog een beetje volgt en mijn blogposts regelmatig leest, (en wie de afbeelding hierboven kan zien…) kan het misschien al raden. 90 Procent van wat ik in mijn beautystash heb, bestelde ik online via boozyshop. In deze blogpost lees je hoe deze website mijn favoriete winkel werd. 

In the beginning

– nu 2 jaar geleden –

Het begon allemaal toen ik verkocht was aan de hele instagramtrend van liquid lipsticks. Ik wou er ook zo eentje dus startte mijn zoektocht op Google. Al snel kwam ik uit op de – voor mij nog onbekende – webshop van Boozyshop.

Heel groot was mijn kennis nog niet, maar hun assortiment ook niet. Dat maakte de keuze een stuk makkelijker. Mijn eerste productjes waren: L.A. Girl Matte Liquids, Makeup Revolution Essential Shimmers en L.A. Girl Contour sticks. Het waren eveneens ook één van de eerste make-upproducten die ik op deze blog reviewde.

Ik bestelde op een zaterdag en dinsdag kwam mijn bestelling aan. Geen probleem voor mij, hier had ik gerust het geduld voor ^^. Het pakketje kwam aan zonder beschadiging, in een roze boozyshopzakje met een leuk handgeschreven kaartje. Altijd fijn als ze daar tijd in steken :)

Ondertussen

Ondertussen heb ik Boozyshop zien groeien tot wat ze nu is. Hun merkenlijst is inmiddels al heel wat gegroeid met merken waar ik zelf nieuwsgierig naar was ( Beauty Bakerie, BH Cosmetics, Makeup Obsession, Nabla, Ofra, Wet ’n Wild, Gosh,…). Het assortiment is ook uitgebreider: je vindt er naast make-up ook gezichts- en haarverzorging, make-uptasjes, kussenslopen, zelfbruiners,… noem maar op.

De service is nog altijd even goed gebleven. Steeds volledig, nog steeds een handgeschreven kaartje (chapeau!), online klantendienst en snelle verzending. Ik heb wel twee maal problemen gehad bij de zaterdaglevering die je als gratis optie kan kiezen. In beide gevallen kwam de levering niet zaterdag aan, maar wel op maandag. Houdt dit in het achterhoofd als je voor die optie kiest.

Oké, ik heb het gevoel dat ik er al te lang over bezig ben. Hieronder som ik nog even de voor- en nadelen – of werkpuntjes – op van de website.

Nadelen

 • Verzendkosten (oké, vroeger was er gratis levering vanaf € 40, nu vanaf € 30). Ze hebben dus al een effortke gedaan, maar dat kan nog beter he :)
 • Cadeaubon bestellen zou sneller kunnen (vb. code via mail). Nu krijg je die – net als een gewone bestelling – op papier. Houdt er dus rekening mee als je voor iemand anders bestelt :)
 • Nieuw gelanceerde make-up heeft altijd even tijd nodig vooraleer ze op Boozyshop verschijnt.
 • Het zou leuk zijn moesten er ook bekendere merken te vinden zijn, zoals Maybelline, L’Oréal, Catrice,..

Voordelen

 • Levering in de week binnen 24 uur
 • Swatches op video: zo krijg je al een beeld van kleur/kwaliteit
 • Georganiseerde website, je vindt er alles snel terug
 • Gifts vanaf 30 euro, leuk om zo nieuwe producten te proberen!
 • Korting als je een review schrijft
 • Online klantendienst
 • Er is altijd iets on sale!
 • Verschillende prijsklasses
 • Persoonlijk kaartje

 

Waar kopen jullie je make-up? linegraylight

Advertenties

Een reactie op “Mijn Go-To Beauty Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s