MAC ‘Just My Type’ Velvetease Lip Pencil | Review

Ooit was er eens… de opening van de Mac Store in de Veldstraat te Gent – old news. De eerste 200 bezoekers kregen er een goodiebag, en als eersten die de nieuwe winkel binnenstapten waren wij daar dus ook bij! Ondertussen ben ik al vergeten wat er allemaal in zat, behalve deze Velvetease Lip Pencil in de kleur ‘Just My Type‘. Een speels kleurtje en helemaal toepasselijk voor deze valentijn! Kijken jullie mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eventjes vermelden dat dit lippotlood blijkbaar € 21.50 (!) waard is op Douglas. Danku Mac, om deze 200 keer gratis weg te geven :).

Just My Type is niet een kleurtje waar ik normaal voor zou gaan. Daarom extra handig dat’ie gratis was. Toen ik het de eerste keer op deed, moest ik even aan de kleur wennen. Ondertussen heb ik de kleur weten appreciëren en heb ik dit lippotlood al enkele keren op mijn lippen gehad.

But first… swatch. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is een lippotlood en kan dus ook gebruikt worden om je lippen te contouren, maar ik gebruik hem altijd op mijn volledige lippen en als geheel. Het potlood voelt zeer zacht aan – wat zijn naam ‘velvetease‘ ook insinueert. Het biedt meteen intens pigment en voelt toch zijdezacht aan. Je voelt hem bijna niet zitten. Van Mac lippenstiften ben ik altijd al tevreden geweest, omdat ze lang pigment op je lippen laten. De feitelijke lippenstift kan misschien wat vervagen door te eten, praten, leven, maar het staint je lippen waardoor je uren lang deze kleur op je lippen hebt.

Bijna 22 euro zou ik er zeker niet aan besteden (no way), maar als gratis goodie ben ik blij dat ik hem in mijn bezit heb! Joepie :)

Fijne valentijn iedereen!

linegraylight

Advertenties

2 reacties op ‘MAC ‘Just My Type’ Velvetease Lip Pencil | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s