Anniversary | Winactie

We zijn 2018 en dat wil zeggen dat Absolutely Eve 2 kaarsjes mag uitblazen. Ikzelf blaas er overmorgen al 24 uit! Net zoals vorig jaar heb ik weer een winactie klaargezet voor jullie zodat jullie toch wat kunnen meegenieten van alle feestvreugde :).

DE PRIJS 

Deze keer ga ik voor een zelf samengestelde box met producten waar ik zelf ook achter sta. Volgende producten (met een waarde van € 50+) komen misschien jouw richting uit:

 • Biocura Define & Care Mascara
 • Catrice Highlighter Pen
 • Sleek Blush in ‘Rose Gold’
 • Sleek mini oogschaduwpalet in ‘Storm’
 • 2 x Sleek Oogschaduwkwasten
 • Rimmel lipstick in ‘One Of A Kind’
 • Sleek mini Matte Me in ‘Birthday Suit’
 • Sleek Twist Up Lip Pencil in ‘Raspberry’
 • Sleek Twist Up Lip Pencil in ‘Shabby Chic’
 • Garnier Mini Micellair Reinigingswater (voor gevoelige huid)
 • Sleek Matte Nagellak in ‘Old Hollywood’
 • Kruidvat verzachtende huidolie
 • 2 x Peel-off Gezichtsmaskers
 • Le Petit Marseillais Handcreme
 • Kruidvat Selfie Stick
 • 3 paar oorbellen

SAM_2879.JPG

WIE KAN MEEDOEN?

Zowel mensen woonachtig in België als in Nederland kunnen deelnemen aan de winactie.

HOE DEELNEMEN?

♥ Volg Absolutely Eve op facebook & instagram 

♥ Reageer onder deze post wat jouw goede voornemens zijn voor 2018

♥ De actie loopt nog t.e.m. 27 januari.

♥ De winnaar wordt random gekozen en bekend gemaakt op 31 januari.

Veel succes! x

Advertenties

27 reacties op ‘Anniversary | Winactie

  1. Mijn goede voornemen is om werk voor school niet meer uit te stellen, maar al op voorhand eraan te werken zodat het niet meer allemaal op een stapel komt. Ik volg je op insta, maar niet op fb omdat ik geen fb heb.

   Liked by 1 persoon

 1. Ik doe heel graag mee! Mijn goede voornemens van 2018 zijn: goed leren plannen voor het leren van toetsen en het maken van huiswerk! Maar ook meer sporten en gezonder eten natuurlijk! 💗💗💗

  Liked by 1 persoon

 2. Wow, wat superleuk en lief dat je dit weggeeft aan de lezers van je blog!
  Ik maak ook enorm graag een kansje op dit heerlijke verwenpakket..
  2017 heeeeeeel gauw vergeten is mijn goede voornemen, 2018 word MIJN jaar! ;)
  Meer gezondheid, meer ilsiee-tijd en hoop iets meer geluk!!!
  Ik doe mee!
  Groetje Ilsiee

  Liked by 1 persoon

 3. Wauw zeg uk dor heel erg graag mee. Ik heb op Instagram en Facebook mensen opgetrommeld om ook mee te doen! Wat een leuke actie ik doe dan ook heel erg graag mee!

  Like

 4. Wat een leuke actie! En natuurlijk 2x gefeliciteerd!🎉 Zelf doe ik niet zo snel aan goeie voornemens aangezien ik vind dat dit het hele jaar door kan. Wel vind ik dat we allemaal wat minder mogen zeuren, dus vanaf 15 januari ga ik met een groep beginnen om een maand lang NIET te zeuren.. ik ben benieuwd!😜 Ik volg je op allebei de pagina’s en op Facebook zal ik de actie ook delen.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik heb jammer genoeg geeb facebook. Vormt dit een probleem?
  Ik volg je wel al op Instagram :) (Mijn naam is helenatailde)
  Mijn voornemens voor het nieuwe jaar zijn allereerst meer tijd met familie doorbrengen. Mijn familie woont niet naast de deur, maar toch wil ik hen vaker opzoeken. Daarnaast wil ik ook wat meer sporten. Ik hou van lopen, maar doe het niet zo vaak. Ten slotte wil ik ook meer tijd spenderen aan make-up, omdat ik het heel leuk vind om te doen, maar er niet altijd tijd voor heb. Daarom zou dit pakket zoooo leuk zijn! Ik hoop dat ik een kansje maak, ondanks dat ik geen Facebook heb…
  Groetjes, Helena

  Liked by 1 persoon

  1. Veel voornemens dit jaar, hopelijk lukken ze één voor één! Niet opgeven :). Ik zal je noteren voor de winactie. Veel succes! Winnaars worden bekend gemaakt op 31 januari. x

   Like

 6. Mijn goede voornemen is om wat healthier te eten (is heel cliché☺️ Maar hoop echt dat ik het volhoud)
  NEW year NEW me here I come!

  Btw. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag🎉💕

  Liked by 1 persoon

  1. Hoi Lot! Bedankt voor je reactie en ik hoop ook dat je het volhoudt 😉. Ik moet je helaas het spijtige nieuws meedelen dat de winactie sinds middernacht is afgelopen en je deelname dus niet geldig is. Maar waag zeker volgend jaar je kans! x

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s