Sleek Advent Calendar | Review

Eerst en vooral wil ik iedereen die dit leest (en uiteraard ook de rest) een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Voor de mensen die goede voornemens hebben, geef vooral niet op!(ja, ik moet het vooral voor mezelf zeggen)

img_4754

Van 1 tot en met 25 december mocht ik elke dag een deurtje openen van deze Sleek Adventskalender. Het is mijn eerste beautykalender ooit en wou wel eens ervaren hoe dat was. 

Beleving 

Natuurlijk kun je de eerste week niet wachten om elk deurtje te openen. Elke keer weer een leuk moment om te zien wat er achter schuilt. Na enkele keren kun je echter al beginnen raden wat het zou kunnen zijn, vooral als je een gelijkaardig product hebt geopend en het dezelfde vorm van deurtje heeft. Dan is het verrassingselement wat minder. 

Niet elk product doen je ogen fonkelen, dus die – soms – teleurstelling moet je erbij nemen. Toch verlang je wel elke keer om het te openen, dus vergeten doe je (bijna) niet. Ik heb niet gezeurd – daarmee bedoel ik: eerder een deurtje openen – en ben het maar 1 keer vergeten, dus de volgende dag wachten er twee cadeautjes op mij.

Producten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het allereerste deurtje: een blush. Mooi van kleur, mooie glans. Hij heeft heel wat weg van de Milani Luminoso, die ik gebruik. Ik wil nu wel meer afstappen van glanzende blushes omdat ik het gevoel heb dat ze mijn poriën meer in de verf zetten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Birthday Suit – Velvet Slipper – Rioja Red – Old Hollywood 
Waar ik vooral blij voor was waren de Matte Me Liquid Lipsticks. Ik heb er reeds 3 in mijn bezit, een review vind je hier. Mooie kleuren (ook eentje die ik al had) die passen bij de feestdagen. Het waren mini’s, maar wie gebruikt zo’n ding helemaal op? Ik in elk geval niet. Ter vergelijking: de fullsize bevat 6 ml, deze 3 ml. Ik droeg de rode kleur op 31 december en het hield goed stand ondanks al het eten en praten en lachen :).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een andere leuke verrassing waren de Twist Up lipliners. Ik heb er slechts 2 van Essence, maar die van Sleek zijn ook zeer goed! Ze sluiten ook mooi aan met de liquid lipsticks die erbij komen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er waren ook Twist Up Eye Pencils bij. Vooral de zwarte vond ik praktisch, de andere kleuren zie ik mij niet echt gebruiken. Het zwarte potlood geeft echt goed zwart pigment af, maar smeert jammer genoeg wel uit op je oogleden als je het langer draagt. Misschien erover gaan met een matte zwarte oogschaduw om het potlood goed te setten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er zaten ook 3 miniversies bij van hun oogschaduwpaletten: Storm en, All Night Long en A New Day. Aan de ene kant leuk, omdat je zo kennis kan maken met hun assortiment. Aan de andere kant vind ik ze niet zo praktisch om te gebruiken (wegens HEEL klein). Een mooie losse oogschaduw – fullsize dan – zou misschien een betere optie geweest zijn.

Dan had je ook nog een mini mascara, 2 kwasten, 2 eyeliners met kwastje en een gewone lippenstift. Vooral de lippenstift en de gouden eyeliner spraken mij aan!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En gelijkaardig met de kleuren van de liquid lipsticks en lipliners heb je de matte nagellakjes. Ik wist niet dat Sleek ook nagellak in z’n assortiment had, dus dat was wel een verrassing. Vier had ik er nu ook niet nodig (daar ik zelf al veel kleuren heb…). Wel leuk dat ze alle vier mat opdrogen en dat redelijk snel. 

Wat ik miste tussen de producten: Highlighter! Al zo lang ben ik benieuwd naar de Solstice Highlighter en ik hoopte van 1 tem 25 december dat het (of een sample ervan) ertussen ging zitten, maar helaas. Het is nochtans hét product van Sleek waar iedereen lof over heeft.

Conclusie

Zou ik terug een beauty adventskalender kopen volgend jaar? Ik denk het niet. Het was leuk om de excitement allemaal eens mee te maken, maar achteraf bekeken zijn er veel producten die ik niet ga gebruiken. Een beetje weggesmeten geld dus. De kalender van Sleek was ook niet goedkoop (€79,95) en ik had meer van de inhoud verwacht. Er bestaan goedkopere kalenders, maar ik denk dat de inhoud hiervan nog meer teleurstellend is.

Wat vind jij van de inhoud? Had jij een adventskalender? 

P.S.: Houd zeker de blog in de gaten want er komt binnenkort een giveaway met enkele van deze producten in! 

linegraylight

Advertenties

5 reacties op ‘Sleek Advent Calendar | Review

    1. Leuk dat je ze mooi vindt! Binnenkort komt er een winactie met enkele van de producten, dus als je kans wil maken, houd dan zeker de blog in de gaten 😊 Wie weet 😉 x

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s