Carli Bybel Eyeshadow & Highlight Palette | Review

Ik zag het palet voor de eerste keer in een Youtubereview, waar er alleen maar lovende woorden over werd gesproken. Het kleurenpalet sprak me enorm aan! Neutraal, warm, roze tinten, én verschillende highlighters. Toen ik zag dat die binnen was bij boozyshop, wou ik snel eens uitproberen! Zijn mijn woorden even lovend als die van de Youtuber? Je leest mijn mening erover hier. 

compar.jpg

Yes, het kleurenpalet is dus even mooi als het op mijn scherm werd afgebeeld. Misschien nog mooier. De hele verpakking is van een stevig karton, met vanbinnen een GIANT spiegel (even groot als het palet) en een transparant vel om je poeders én spiegel te beschermen. Slim gezien, maar vooral noodzakelijk, want het brengt me direct naar het eerste pijnpunt van dit product.

swatch (1).jpg

Fall-out.

Als je je kwast in de oogschaduw dept, merk je al meteen dat er veel poeder los komt. Eventjes aftikken of wegblazen voor je het aanbrengt is hier nodig. Op de foto’s hieronder kun je trouwens ook de fall-out zien. Dat neemt gelukkig niet weg dat de oogschaduw goed gepigmenteerd zijn en ook gemakkelijk te blenden!

FotoJet (8)

Dan wil ik het eventjes hebben over de highlighters. MY. ABSOLUTE. FAVOURITE. Vooral de tweede kleur komt mooi en zeer natuurlijk over op mijn huid. De eerste gaat mij ook af, maar zou ik eerder gebruiken bij koelere make-uptinten. Ze brengen zeer gemakkelijk aan met vingers of kwast en geven een ‘my-skin-but-better‘-look, iets waar ik naar op zoek was.

FotoJet (7)

Waarom ik het Carli Bybel palette aan iedereen zou aanraden? Je kunt er zoveel kanten mee uit. Of je gaat voor een softe, naturelle look, of je kunt gewaagder gaan met donkerdere oogschaduw. In plaats van bruine tinten voor een natuurlijke look, kun je hier roze tinten gebruiken, het is eens iets anders :). Highlighters zijn er ook voor iedere huidtint, wat een pluspunt is! Hier onder zie je de tweede highlighter op mijn jukbeenderen.

FotoJet (9)

Ik ben ZO blij met deze aankoop en het was al snel een van mijn favorieten. Ondanks de fall-out, kun je er goed mee werken en mooie looks mee bekomen. Allen gaan bestellen, zou ik zeggen :)

Wat vind jij van dit product? linegraylight

 

 

Advertenties

2 reacties op ‘Carli Bybel Eyeshadow & Highlight Palette | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s