Make-up Organiseren

Wie veel make-up in zijn bezit heeft kent het probleem dat zich voordoet: geen orde. Tijd om daar iets aan te veranderen met deze creatieve oplossingen! 

Tegenwoordig vind je in veel winkels makeup organizers, goedkoop en duur, maar vooral allemaal in dezelfde stijl: doorzichtig plastiek. Kan mooi zijn, maar ook wat eentonig. Maar ik heb me ook laten doen, deze komen uit de Action.

FotoJet (1)

Zelf had ik een beeld voor ogen hoe ik mijn makeup station eruit wou laten zien. Wit en goud als hoofdkleuren, zie hier wat inspiratie. 

Een tip als je op zoek bent naar leuke organizers: houd je opties open. Je hoeft niet specifiek te zoeken bij de make-upafdeling, maar kijk eens bij het keukengerief, bureauaccessoires,… Zolang het maar praktisch (én mooi) is om je make-up in op te bergen.

Ik kocht bv. een pennenhouder en brievenhouder (of servethouder?) in Sissy Boy. Met een leuke gouden tint een vooral zeer praktisch!

FotoJet (2)
Kwasten, mascara’s, wattenstaafjes, lippenstiften, je kunt er zo veel in opbergen! 
FotoJet (3)
Perfect voor je oogschaduwpaletten uit te stallen! 

Mijn desk is momenteel een beetje een samenraapsel van spullen om mijn materiaal kwijt te kunnen. Misschien geeft dit voor sommigen een drukke indruk, maar ik heb het graag zo :). Tip: in kringloopwinkels kun je soms ook pareltjes vinden! 

FotoJet (5)
Taartjeshouder uit de Casa
FotoJet (4)
Bordje uit Ikea

Het is een work in progress, mijn makeup station. Ik kijk nog steeds uit naar nieuwe dingetjes die het weer dat tikkeltje mooier kunnen maken. Ook wil ik wat meer in de hoogte werken door wandplankjes aan de muur te bevestigen voor meer opberg- en decoratieruimte. I’ll keep you posted. 

Hoe organiseren jullie je make-up? linegraylight

Advertenties

6 reacties op ‘Make-up Organiseren

  1. echt leuk gedaan! Zeker de ‘servetten’ houder vind ik handig. Naast mijn bureau heb ik een klein open kastje waar ik al mijn make-up organiseer. Zo liggen mijn oogschaduwpaletten in het tweede rekje en al de rest erboven, wel mooi geklasseerd ;)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s