The Longest Hour | Real Life Escape Game 

Zondag 8 oktober 2017, klokslag 17 uur. We komen een rijhuis in de Pateelstraat te Ieper binnen. Eén probleem. We kunnen niet meer terug. Geheimzinnige voorwerpen en geluiden in het huis, maar we zijn hier maar met 1 doel. Zo snel mogelijk hier buiten geraken. 

Nee, we werden niet ontvoerd of zo. Ik nam jullie eventjes mee in de beleving van ‘The Longest Hour‘, een real life escape game. Hiervoor wil ik jullie graag wat warm maken, maar als je hier om oplossingen of tips komt zoeken ben je aan het verkeerde adres. Anders is de verrassing er af natuurlijk. Als jullie bekend zijn met de online escapespelletjes, kun je ook al een goed beeld krijgen van hoe het er aan toe gaat. Zelf speel ik zulke spelletjes wel graag, maar om het in het echt te beleven is het veel leuker!

Even schetsen…

Je komt het huis van een zekere Ludovicus binnen, een verzamelaar van oorlogsspullen. There is no way back. Aan de hand van puzzels en raadsels ga je van kamer tot kamer tot je alle juiste oplossingen hebt gevonden. Probleem? Je hebt hier maar één uur de tijd voor. Snel en efficiënt te werk gaan is dus de boodschap!

Het spel kun je met 3 tot 6 spelers spelen en goed teamwork is key! Hoe het in elkaar zit is echt sterk te vergelijken met de online spelletjes. Wees dus maar zeker dat er goed over nagedacht werd en dat wordt ook van jullie verwacht.

Veel uitleg kan ik er niet aan geven, je moet het gewoon zelf beleven. Ik kan jullie wel vertellen dat het een leuke, unieke ervaring is en uitdagend voor iedereen. Wij slaagden er jammer genoeg niet in om te ontsnappen binnen het uur. Ik daag jullie uit dat wel te doen!

image2

Meer info, prijzen en boeken op www.escapegames.be

linegraylight

 

Advertenties

Een reactie op “The Longest Hour | Real Life Escape Game 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s