Colourpop Super Shock Highlighters | Review

Het merk Colourpop is al eventjes geleden verschenen op mijn blog, namelijk hier en hier , maar ik ben jullie nog altijd een review van de Colourpop Highlighters verschuldigd. Ze zijn ondertussen al lang uit en de hype rond deze praaltjes is al voorbij, maar toch wil ik nog mijn mening erover kwijt. Ik kocht twee highlighters: ‘Lunch Money’ en ‘Flexitarian’, de twee bestsellers uit de Super Shock Highlighters. 

Flexitarian

flexitarian

Bij de eerste swatch van mijn eerste Colourpop Highlighter viel mijn mond al open van verbazing. ZO.VEEL.PIGMENT. – MIJN OGEN. Jep, met de highlighters van dit merk doe je niets verkeerd. Flexitarian was voor mij toch iets té. Als je houdt van een zeer opvallende, bijna glitterachtige highlight, kan deze zeker voor je werken. Het heeft een bijna zilveren glitterfinish, dus die zie je van ver op je afkomen. Persoonlijk hou ik meer van een natuurlijkere glans, dus Flexitarian zie je mij niet veel gebruiken.

LUNCH MONEY

lunch money

En dan komt Lunch Money mij redden. Wat een pareltje ♥ Deze geeft een gezonde gloed weer op je jukbeenderen en het kleur past mij perfect. Hier zitten meer gouden shimmers in, wat voor een iets warmere look zorgt (in tegenstelling tot het zilver in Flexitarian, wat ‘koeler‘ oogt). Deze is favoriet van vele beautyvloggers en bloggers and you can count me in! 🙋

 

swatch
Boven: Flexitarian, Onder: Lunch Money

Ik laat de swatches gewoon voor zichzelf spreken. Hieronder zie je Flexitarian en Lunch Money eerst zonder flits, dan met flits en vervolgens in natuurlijk zonlicht. Geniet maar even mee… arm

Colourpop Super Shock Highlighters kunnen dus iedereen bekoren. Zowel mensen die voor the full glow gaan, als mensen die eerder een subtiel tintje willen behouden. Ik houd het liever op het laatste :) Ze zijn beide zeer zacht van structuur en zijn ook wel gevoelig aan inprentingen zoals je vingerafdruk of het deksel dat je er eerst verkeerd opzet :/ . Let wel, je krijgt het beste resultaat als je de highlighter aanbrengt met je vingers of met een platte kwast met synthetische haren! En zoals we het gewoon zijn van Colourpop, deksel goed sluiten na elk gebruik of die pareltjes drogen uit :( .

face
Deze foto werd zodanig lang geleden getrokken dat ik niet meer weet aan welke kant welke highlighter zit. Ik laat jullie gokken ;)

Welke highlighter is jullie favoriet? linegraylight

Advertenties

2 reacties op ‘Colourpop Super Shock Highlighters | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s