L.A. Girl Eye Lux Oogschaduw | Review + Look

Slechts één paletje om een volledige ooglook mee te maken? Ideaal voor als je op op verplaatsing moet. L.A. Girl heeft maar liefst 16 van deze Eye Lux paletjes gemaakt en ze zijn er in veel diverse kleuren! Ik besloot even uit mijn comfortzone (warme en neutrale kleuren) te stappen en twee van deze quads te proberen. 

Het bestellen van deze artikelen was eigenlijk een pure gok. Ik had er nog niets over gelezen en had ook nog geen reviews geraadpleegd. Terwijl mijn zending onderweg was, bracht mijn favoriete beautyvlogger Tati een review op haar kanaal uit, waarin blek dat ook zij enthousiast was over het product. Oef :)

SAM_1275.JPG

De verpakking is van plastic, maar oogt wel mooi met de het gouden design. De kleuren in het palet zijn perfect te combineren voor een bepaalde look.

SAM_1283.JPG

Op bovenstaande foto zie je “GES476 Dramatize“. Ik ga bijna nooit voor zwart/grijs/wit in mijn ooglook, omdat die kleuren ietwat koeler overkomen. Het pigment van deze oogschaduw bouwt mooi op. De bovenste drie kleuren hebben een shimmer, de zwarte kleur is mat. Ondanks de shimmer blenden de kleuren zeer goed! De gouden kleur is niet zo gepigmenteerd, maar met een natte kwast geraak je al wat verder.

eyelux blue.jpg

Het tweede paletje “GES472 Tranquilize” bevat blauwtinten, iets wat ik helemaal niet gewoon ben! Het is zeker leuk om met deze kleuren te experimenteren en hierboven zie je het resultaat van de look. De bruine kleur gebruik ik in de crease, donkerblauw op mijn bewegende oogleden en lichtblauw in het midden en mijn onderste oogleden. De witte kleur kun je dan gebruiken als highlighter onder je wenkbrauwen of in je binnenste ooghoeken.

De blauwe kleuren in dit paletje zijn niet zo gepigmenteerd, maar zijn zeker op te bouwen. Van één swatch moet je geen intense kleur verwachten. Hier zijn alle vier de kleuren licht glanzend.

Wat ik zeker een grote troef vind van dit product, is dat ze zeer lang mooi blijven zitten! Het overleeft zelfs een intense work-out! Je bent dus zeker zoet met zo’n oogschaduwpalet als je weg gaat. Je hebt bovendien keuze uit 16 verschillende quads, dus voor elk wat wils! 

L.A. Girl Eye Lux Oogschaduw 
€ 6,49 bij boozyshop
Score: 6/10

linegraylight

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s