Nabla Cosmetics Mono Oogschaduw | Review

Nabla Cosmetics is een merk dat al een tijdje te verkrijgen is bij boozyshop. Het was ook daar dat ik het merk voor de eerste keer zag passeren en uiteraard was ik er zeer benieuwd naar. Benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduw, om meer precies te zijn. Ik kocht twee losse oogschaduwpans in de kleuren ‘Cleo‘ en ‘Pegasus‘. Let’s have a look.  

SAM_1922.JPG

De eerste kleur die we wat naderbij zullen bekijken is ‘Cleo‘. Op de foto online (en eigenlijk ook IRL) heeft de oogschaduw een goudgele indruk. Een kleurtje dat ik nog niet in mijn bezit had, dus ik waagde het erop.

Bij het swatchen komt de kleur donkerder over en krijg je meer een koperen tint. Op zich een beetje een teleurstelling omdat ik in andere oogschaduwpaletjes deze kleur wel vaker tegenkom. Maar niet getreurd, het is een van m’n favoriete kleurtjes ♥ Wees dus wel gewaarschuwd als jij voor een meer gele tint wil gaan. Do not buy ‘Cleo’.

Qua kwaliteit zit hij vrij goed, het is een subtiele shimmer die je gemakkelijk kan opbouwen. Voor de meest intense versie van dit kleur breng je de oogschaduw het beste aan met je vingers of een natte kwast.  Blenden doet’ie minder, maar van een shimmer kun je dat verwachten (vind ik zelfs niet eens nodig, als je’t mij vraagt).

SAM_1928.JPG

Bovenstaande is de kleur ‘Pegasus‘. Op het eerste zicht lijkt er niets speciaals aan te zijn, maar ik vind het wel een bijzondere kleur. Het is een duochrome van geel- en roze tinten en dat maakt dit pannetje speciaal. Op de site wordt de swatch en kleur dan wel waarheidsgetrouw afgebeeld (meer dan op mijn foto moet’k toegeven). Oef.

Zelfde puntjes als hierboven, ook hier gebruik je best een natte kwast om hem op je ooglid aan te brengen. Het is een zeer mooi effect als de oogschaduw voldoende intens wordt aangebracht. Een nieuw singeltje voor mij bij mijn favorieten

 

SAM_1933.JPG

De swatches – De kleur ‘Pegasus’ komt hier wat wit en vooral verkeerd over, maar op mijn instagram vind je een realistischer beeld terug. Mét lichtweerkaatsing.

Ik heb weinig reden tot klagen over deze oogschaduws. Ze presteren zoals een gemiddelde oogschaduw presteert, alleen jammer van mijn (eigen foute) kleurkeuze :). Qua prijs-kwaliteit vind ik ze toch wat aan de prijzige kant. Je betaalt € 7.90 voor 1 pan – gelukkig kocht ik ze in de solden (haha). Voor die prijs verwacht je toch ietwat meer pigment. Ze waren toch het proberen waard in ik gebruik ze zeker nog!

Nabla Cosmetics Mono Eyeshadow
€ 7.90 bij boozyshop
Score: 6/10linegraylight

Advertenties

Een reactie op “Nabla Cosmetics Mono Oogschaduw | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s