Pronkstukken in ons huis | Deco

Sinds 28 april mogen wij ons trotse eigenaars noemen van ons eerste woning. Ons geduld werd wel nog even op de proef gesteld, want we konden pas 5 juni de sleutel ontvangen. Tien dagen later stond ‘de grote verhuis‘ voor de deur en sleurden we alles van Evergem richting Bassevelde. Een maandje later was ons huis gevuld met 40 gasten (wow) voor onze housewarming. En vandaag geef ik jullie ook wat indrukken mee. Kijken jullie mee? 

Laten we beginnen met het eerste dat we tegenkomen en waar ik al zeer trots op ben. Onze lamp – in combinatie met de stoelen en tafel. De stijl is tegenwoordig zeer in en spreekt me erg aan. De stoelen zitten trouwens zeer comfy!

FotoJet (1).jpg

Tafel & Stoelen – Weba
Lamp –  Euroshop 

Ik heb m’n eigen plekje kunnen veroveren waar ik op m’n gemak kan werken voor de blog en iedere dag mijn make-up aanbreng. Elke ochtend geniet ik van het mooie uitzicht op de velden. 

 

Aansluitend aan deze kamer bevindt zich de dressing (ow yeah – een dressing) waarin ik mijn kledij heb uitgestald. Er is nog voldoende plaats om aan te vullen #Letsgoshopping.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op onze slaapkamer boven wilde ik mijn trouwkleed tentoonstellen en we hebben een mooie paspop ervoor gevonden! Het staat ‘r zeer mooi!  De kamer op zich heeft hier en daar wel nog wat opvulling nodig.

SAMSUNG CAMERA PICTURESBasseveldenaars worden ook wel eens ezels genoemd – vraag mij niet waarom – en dus kregen we dit schattig beeldje cadeau! Nu nog een geschikte plaats voor dat beestje vinden…

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dit beestje is waarschijnlijk nog het grootste pronkstuk van het hele huis. Onze Sloef, super schattige en brave kat ♥ Smelt maar even mee met mij…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Nog eens bedankt aan alle gasten voor jullie aanwezigheid en de leuke attenties! ♥

linegraylight

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s