Aldi Mascara To The Test | Define & Care

Make-upliefhebbers weten waarschijnlijk wel dat je niet per se duur hoeft te gaan om een goede, kwaliteitsvolle mascara te vinden. Zelf ben ik altijd fan geweest van de Yves Rocher 360° Mascara, die in zijn oorspronkelijke prijs € 18,90 kost, maar meestal te verkrijgen is voor € 9,45. Toen een collega mij de mascara van de Aldi aanraadde, werd ik toch nieuwsgierig. Je hebt er verschillende soorten liggen, en allen kosten slechts twee en een halve euro. Ik kocht de volume mascara, Define & Care mascara en een waterproof mascara. Vandaag review ik de Define & Care Mascara.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Even de verpakking schaamteloos overtypen: “Voor precieze en verzorgde wimpers van de aanzet tot de punten. Met speciaal borsteltje.” De mascara belooft volgende dingen:

♥ Expressieve wimpers
♥ Zorgt voor lange en perfect gescheiden wimpers, zonder te kleven
♥ De verzorgende formule met hyaluronzuur en provitamine B5 beschermt de wimpers
♥ 2-3 keer aanbrengen versterkt het gewenste effect. 

Het was vooral het borsteltje die mij aansprak, korte haartjes en niet te dicht bijeen. Zo kan ik gemakkelijker mijn wimpers scheiden en toch een mooi laagje kleur geven. Het borsteltje is zeer fijn, waardoor het aanbrengen van mascara op de onderste wimpers kinderspel is. Ik ben er zeer over te spreken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De tube bevat 7 ml, maar is naar mijn mening snel opgebruikt. Het pigment is ook niet zwart-zwart, maar voor mijn donkere wimpers is er dekking genoeg. Verder vind ik dat de mascara een mooie krul aan je wimpers geeft, die ook de hele dag blijft zitten. Het geeft ook duidelijk lengte en door het fijne borsteltje kun je zeer precies werken. Zelf ben ik geen fan van meerdere lagen mascara aan te brengen, maar met 1 laag ben ik al best tevreden met het resultaat. Oordeel vooral zelf.

Mascara2.jpg
Excuses voor de slecht geëpileerde wenkbrauwen…

Natuurlijk is de mascara niet perfect, maar met zo’n goedkope mascara kun je weinig verkeerd doen. Het is zeker en vast zijn prijs waard! Allen naar den Aldi! 

Biocura Define & Care Mascara
€ 2,49 bij Aldi 
Score: 7/10

linegraylight

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s