# My Month | May

We zijn bijna juni! Hoog tijd voor een plogje van de maand mei. Ik toon jullie vandaag hoe de maand mei er voor mij uitzag. Vooral veel zomerse temperaturen (yay) en lekker eten (nogmaals yay) én ik besloot om terug aan sport te doen. Enjoy!

18742302_10212959432757552_444095478_o

Begin mei was er een pensioenfeest van mijn nonkel. Lekker (zuiders) eten, muziek, karikatuurtekeningen, springkasteel en quality time met de familie.

In mei opende ook de winkel van mijn schoonzus. In ‘Madam’ vind je tweedehandskleding en handtassen van o.a. Delvaux, Prada, Chanel,… Als je zo’n liefhebber bent, ga dan zeker eens langs in de Lange Kruisstraat 6L te Gent! Mijn mama kocht er trouwens een leuk jasje voor me (dankje mama). Ik nam tijdens het shoppen (1e zondag van de maand) ook nog vlug een smoothie mee :).

18742330_10212959431997533_1559146444_o

En ook quality time met de collega’s hoorde erbij! Gezellig bijbabbelen met een hapje en een drankje in het Cultuurcafé te Lokeren. Ziet het er niet heerlijk uit?

18721386_10212959432957557_652560707_o

Nog meer lekkers. Ik besloot een oud receptje nog eens boven te halen en de 3-lagige dip met guacamole te maken. Ik beloof jullie nog een recept voor dit goeds!

18742538_10212959433077560_1490136747_o

In juni verhuizen we, dus de voorbereidingen zijn al stevig aan de gang. Inpakken, plannen en inpakken. Het kan niet snel genoeg gaan!

Via mijn man zijn werk hebben we de optie om een auto te leasen, en in het weekend gingen we alvast testritjes doen met onder andere Audi A3, BMW 1- en 3 reeks. We gaan uiteindelijk voor de BMW.

En hoe warm was het laatste weekend! Vlug verkoeling zoeken in lekkere ijsjes…mmmmm :)

  • Deze maand kreeg ik de kriebels van het sporten terug te pakken (was lang geleden). Ik ga lopen of doe thuis pilatesoefeningen op m’n yogamatje. Hier en hier vind je artikels over wat ik doe.
  • We hadden nog een gratis cinematicket en besloten naar de film ‘Lion‘ te gaan. Ze beweren dat het de nieuwe ‘Slumdog Millionaire’ is (het is trouwens met dezelfde acteur), dus dat sprak me wel aan. Het is een waargebeurd verhaal dat zeker je emoties doet triggeren! Ik zat zelf met tranen in de ogen en na de film rolden die eruit. Ik was erdoor geraakt en dat maakt het zeker een goede film!
  • Mei is ook de communiemaand en we gingen ook naar een communie. Zalig weertje en zalige sfeer!

Volgende maand kun je kiekjes verwachten van ons nieuw huisje & alles wat met een verhuis gepaard gaat (veel dus). See ya! 

Hoe was jouw maand? linegraylight

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s