City Color White Pearl Mousse Oogschaduw | Review

Of om het volledig te zeggen: City Color Cosmetics White Pearl Color Changing Mousse. Vooral de woorden ‘color changing‘ maakten mij nieuwsgierig om dit product eens uit te proberen. Boozyshop omschrijft het als volgt: “De City Color White Pearl Color Changing Mousse geeft je ogen een magisch effect. Deze crème mousse schaduw is ideaal om te gebruiken als een oogschaduw basis om intense langdurige kleur te krijgen of om het voorhoofd en de jukbeenderen te highlighten. De gladde crème formule brengt makkelijk aan op de ogen en heeft een shimmer afwerking. Kan gebruikt worden als oogschaduw basis en highlighter.” Hebben ze gelijk? Ik laat je het je zien. 

Het potje is te koop bij boozyshop voor € 4,99 (momenteel € 2,99). Een kleine prijs, maar ook een klein potje. Toch vind ik het iets té weinig (2,6 gram) voor zijn prijs. Het voelt ook goedkoop aan, maar omdat het ook goedkoop is vergeef ik het hen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Toen ik het potje opende vond ik het al een vreemde substantie. Het zag er niet echt egaal uit, iets wat je wel zou verwachten met een mousse. Even op mijn hand testen dus.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Color changing? Waar? Helaas moest ik vaststellen dat het pigment gewoon hetzelfde bleef bij het aanbrengen en daarna. Het is een wit/zilveren pigment maar brengt jammer genoeg niet egaal aan. Sommige plekken blinken heel fel, ander plekken zie je amper. Op zich vind ik het wel jammer, want het product beloofde een veelzijdig product te zijn. Ik zou het niet meteen aanbevelen als bv. higlighter voor jukbeenderen of voorhoofd – daarvoor is het echt VEEL te glanzend. Met wat voorzichtigheid zou je het wel in je binnenste ooghoeken kunnen aanbrengen.

Als oogschaduwbasis zie ik het ook niet meteen werken, aangezien dat het oneffen aanbrengt. Dat is net wat je wél nodig hebt als je oogschaduw wilt aanbrengen. Je kunt met de mousse wel experimenteren op je ooglid als oogschaduw op zichzelf of iets kunstzinnigs – waar je maar zin in hebt.

City Color Color Changing Mousse 
€ 4,99 bij Boozyshop
S
core: 4/10

linegraylight

 

Advertenties

Een reactie op “City Color White Pearl Mousse Oogschaduw | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s