Nail Polish Wishlist | Catrice ICONails Gel Lacquer

Je nagellak-collectie kun je gewoon blijven uitbreiden. Er komen steeds nieuwe merken, kleuren, effecten op de markt en daar zijn wij als nagellakliefhebber de dupe van. Nee nee, we gaan niet de negatieve kant op, want ik wil jullie een nieuw product voorstellen van Catrice: de Catrice ICONails. 36 verschillende kleuren komen je kant op en allemaal beloven ze je een perfecte gel glans en houdbaarheid tot 7 dagen (met topcoat 10 dagen). Het geheim bevindt zich in de açai olie en Gloss Seal’R™-technologie, die zorgt voor een hoogglans finish. Laat ik je mijn favorieten zien? 

Lente

Spring
08 Catch of the Day – 14 Mint Map – 29 Donut Worry Be Happy! – Gel Top Coat

De lente is ondertussen ook al van de partij, maar ik moet dringend mijn nagellakjes erop gaan afstemmen. Bovenstaande kleurtjes lijken mij perfect om je nagels springproof te maken. Vooral van het mintgroene kleur (14 Mint Map) ben ik fan! De Gel Topcoat zorgt voor nog langer plezier (tot 10 dagen!)

Nudes

nudes

09 Vintagged Pink – 10 Rosewood Hills – 12 Creaming Of You – 27 Lana Del Grey

Je denkt alle nude kleuren al gezien te hebben? Nah, er bestaan er gewoon nog meer! Deze kleurtjes zijn ideaal voor een doordeweekse dag en kun je in principe alle seizoenen door dragen. Ik hou van zulke kleurtjes op m’n nagels ♥!

Shimmers

Shimmer

11 Go For Gold! – 18 Beetlejuice – Gel Top Coat

En als het allemaal wat specialer mag, – may I present you – de shimmers. Een gouden (ik gok roosgoud) tintje of liever iets unieker? Ik weet niet hoe je de kleur Beetlejuice omschrijft, maar ik weet je wel te zeggen dat ik niet kan wachten om hem uit te proberen! Nagellakjes met glitters dreigen sneller af te breken, dus zorg zeker ook voor een goede topcoat!

Deze collectie vervangt vanaf mei de lakjes te verkrijgen in Kruidvat en Trekpleister. Ga dan zeker een kijkje nemen!

Welke kleur is jullie favoriet?linegraylight 

Advertenties

One thought on “Nail Polish Wishlist | Catrice ICONails Gel Lacquer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s