MUR Ultra Brow | Review

Help – Een beetje paniek toen ik door het poeder heen de pan bereikte van de Eyebrowkit van H&M. Het behoorde immers al bijna 2 jaar tot mijn dagelijkse make-up routine en zo snel als ik kon sloeg ik een nieuw product in zodat mijn wenkbrauwen geen aandacht tekort komen. Ik ging voor het Ultra Brow Palette van Makeup Revolution (Medium to Dark). Een all-in-one setje dat hopelijk aan mijn verwachtingen voldoet. 

Toen ik het product zag op boozyshop, leek het mij wel een interessante aankoop. Je krijgt namelijk vier poeders, tweemaal getinte wax, een highlighter kleur en enhancing creameen wenkbrauwpotlood, mini-pincet en twee kwastjes. Alles wat je nodig hebt? 

FotoJet Collage6

Neen. Oké, ze hebben echt hun best gedaan om zoveel mogelijk in het palet te duwen, maar ik mis een borsteltje (Grr… so close to perfect)! Hoe anders kun je de wax op een deftige manier aanbrengen?

7

Wat mij opviel toen ik het pakketje kreeg, het was veel groter dan verwacht. Ik had een mini-versie verwacht die gemakkelijk in een toilettas te stoppen valt, maar je krijgt te maken met het standaard formaat van Makeup Revolution paletten (zo’n 9x16cm). Natuurlijk goed nieuws, want je hebt zeker genoeg product. 

FotoJet Collage8
Kwastjes, pincet en potlood – Potlood swatch – Higlighter swatches

HET VERDICT

Ik heb veel te vertellen over dit zeer veelzijdig product. Laat mij even de plus-en minpunten voor jullie opsommen.

Pluspunten

♥ Je hebt verschillende kleuren om mee te werken, dus voor elk wat wils. Combineren tot je de perfecte kleur hebt gevonden kan ook.

♥  Het pigment van zowel de poeders als de wax zit zeer goed. Poeders komen wel iets harder naar voor dan de wax. Als je een natuurlijke look wilt, kun je enkel de wax in je wenkbrauwen borstelen.

♥ Ik begrijp nog altijd niet goed wat de ‘eyebrow enhancing cream’ voor nut heeft, maar ze functioneert volgens mij goed als onderlaag voor je highlighter. Het geeft meer pigment af en blijft langer zitten.

♥ Leuk dat er aan (bijna) alles wordt gedacht: pincetje, highlighter, kwastjes, potlood. Perfect als je op reis gaat.

FotoJet Collage4
Mijn eyebrow-game is niet het van het, maar ik doe m’n best :) 

Minpunten

♥ De poeders zijn vrij poederig, dus zorg dat je je kwastje even aftikt voor je het poeder aanbrengt.

♥ Jammer dat er maar één kleur van potlood is. Het potlood is vrij waxy, maar dat brengt met zich mee dat het ook veel pigment afgeeft (pluspunt dus).

♥ Het ontbreken van een borsteltje/spoolie om de wax aan te brengen. Ik gebruik er nu een ander product voor.

FotoJet Collage5

Het is nog altijd wat experimenteren met kleuren en effecten, maar ik ga eerst mijn eerste eyebrowkit helemaal opgebruiken, ik kan er precies moeilijk afscheid van nemen…

MUR Ultra Brow (Medium to Dark)
€ 9.49 bij boozyshop
Score: 7/10

Welke wenkbrauwproducten gebruiken jullie? 

linegraylight

Advertenties

2 reacties op ‘MUR Ultra Brow | Review

    1. Ofwel ga ik enkel voor poeder ofwel enkel voor wax. De twee samen maken het geheel wat te donker voor mij en zo komt mijn blik niet echt vriendelijk over :p Je kan natuurlijk ook transparante wax gebruiken om het geheel vast te zetten. En gewoon goed doorborstelen dat de haartjes op een natuurlijke manier staan. Daarna highlighten onder mn wenkbrauwen met de enhancing cream en poeder erop. :) Maar het blijft nog oefenen hoor ;)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s