I ♥ Makeup Golden Bar Palette | Review + Look

Wauw, wat was ik blij toen ik de nieuwsbrief van Boozyshop zag enkele dagen geleden. Het Golden Bar Palette van I Heart Makeup was binnen! Eindelijk. Het was eentje die al langer op mijn verlanglijstje stond, maar die ik maar niet te pakken kreeg hier in België. Dus ik haastte me naar de website en gooide het in m’n winkelmandje. Ik bestelde ook Chocolate Vice, maar die review is voor later :) . Laten we even het Golden Bar Palette onder de loep nemen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je kunt zien bevat het warme kleurtjes die allemaal bij elkaar passen, maar ik zag al meteen verschillende mogelijkheden om looks te maken. Je vindt er gouden, oranje, roze, groen en bruintinten in terug. De twee grotere vakjes kunnen dienen als highlighter. Op de verpakking staat ‘Contains 16 rich and luxurious matte and shimmer eyeshadows’. Raar, want matte kleuren vind ik er niet in terug. Bij het swatchen geven sommige uiteraard meer glans dan andere (zie je ook zo op de foto), maar bij de zogezegd matte tinten zit er wel een subtiele shimmer in. Vind ik op zich geen probleem, maar je bent gewaarschuwd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik was vooral benieuwd naar de kleur ‘Box‘. Het is een soort duochrome van groen en goud en dus wel een unieke kleur. De omliggende matte(re) kleuren  ‘Edible’ en ‘Block’ gebruikte ik in de crease en buitenste ooghoeken. Op mijn bewegend ooglid dus ‘Box’ met al extra shine ‘Bar’ on top. De roze highlighter gebruikte ik onder mijn wenkbrauwen en de witte in mijn binnenste ooghoeken. 

FotoJet Collage

Conclusie? Alleen al de verpakking doet me smelten voor dit product. Het voelt zelfs iets zwaarder aan als verwacht, wat een duurdere indruk geeft. Ik heb alleen moeite met het open doen, het zit tamelijk goed vast (maar dus ook goed beveiligd). Qua pigment zijn ze ook zeker oké, het zijn allemaal mooie verscheidene kleuren. De shimmers breng ik het liefst aan met mijn vingers, zo gaat het pigment en de shine minder verloren. Blenden doen ze ook goed. De witte highlighter spreekt me het minst aan, omdat die wat oneffen aanbrengt en je vooral de glitters ziet. Voor de prijs is dit zeker een aanrader om te kopen! De andere Chocolate Palettes zet ik zeker ook op mijn verlangslijst. Dat zijn er nog zes… *help*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I ♥ Makeup Golden Bar Palette 
€ 9.95 bij Boozyshop
Score: 7/10

linegraylight

 

Advertenties

3 reacties op ‘I ♥ Makeup Golden Bar Palette | Review + Look

  1. Ik kocht dit pallet in de kerstvakantie aan en heb er enkele prachtige partylooks mee gemaakt! Maar inderdaad, de witte highlight kleur is iets minder. Ik kan je zeker en vast het Chocolate Vice pallet aanraden. Als je van rode/roze en bruine kleuren houdt tenminste. X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s