Action Shampoo to the test

Ondanks het vele en lange haar die ik heb, gebruik ik eigenlijk enkel shampoo om mijn haar te onderhouden. De reden hiervoor is dat ik geen zin, tijd of geld heb om te spenderen aan haarmaskers, serums, conditioners, balsems en noem maar op. Al een tijd geleden kocht ik in de Action shampoo voor slechts € 1.89 (jawel) en ik laat jullie nu zien waarom het mij zo aangenaam verrast heeft. 

PRODUCT55

Ik heb het over de Daily Defense Shampoo met Keratine. Naast dit product kun je in dezelfde lijn ook nog shampoo met arganolie of kokosolie vinden. Ze zijn tevens verkrijgbaar in conditionervorm in dezelfde verpakking. Belofte: “Het haar verstevigen, te herstellen en verjongen. Voor beter handelbaar en minder kroezend haar.”

VERPAKKING

Ik was echt aan het twijfelen tussen die met Arganolie (een glanzend blauwe fles) of met Keratine. Een gouden item in je badkamer, dat vind ik prachtig dus ik ging voor het uiterlijk. Wat een mooie fles. Handig aan de verpakking is dat er een pompje aan zit en je zo gemakkelijk de shampoo kunt gebruiken. Ik ben fan van dit systeem. Een nadeeltje van de verpakking is dat ze niet doorschijnt. Je weet dus niet hoeveel product er nog in de fles zit.

fotojet-jy

HOEVEELHEID

Heb je er al bij stilgestaan hoeveel product je krijgt voor zo’n belachelijk lage prijs? 946 ml, dat is dus bijna een liter! Terwijl de meeste shampoos gemiddeld onder de 300 ml zitten en wel het dubbele kosten, kun je met deze shampoo een eindje op weg. 

fotojet-collage1

GEUR

De geur is aangenaam en zacht. Niets op aan te merken.

BRUIKBAARHEID

Toch een minpuntje aan deze shampoo: je hebt veel pompjes nodig. Als je zoals mij lang haar hebt, heb je veel pompjes nodig om alles goed te laten schuimen. Op zich geen probleem, want je hebt genoeg in de fles en de shampoo kost niet veel. Ondanks dat ik dus veel pompjes gebruik tijdens een wasbeurt, doe ik er al bijna een jaar mee! En er zit nog steeds product in de fles.

EFFECT

En watdoetienuuu? Wel, ik moet zeggen dat ik in vergelijking met andere shampoo’s mijn haar veel minder moet wassen. Het wordt namelijk minder snel vettig en blijft er gezond en glanzend uit zien. Ik kan zo’n 5-6 dagen verder zonder dat mijn haar er echt vettig uit ziet. Trouwens, je haar te veel wassen is ook niet gezond.

Ik ben zeker benieuwd om ook de andere variaties te proberen (als die ene fles opgeraakt tenminste ^^ ).

Hebben jullie deze shampoo al geprobeerd? 

linegraylight

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s