Boozybrushes Rose Gold Collectie | Review

Ik vertelde jullie al eerder over mijn eerste ervaring en aankoop van make-upkwasten, nl. die van Morphe. Een degelijk setjes, maar toch miste ik enkele precisiekwasten in mijn collectie. Na eventjes surfen op boozyshop kwam ik mooie kwasten tegen die ik wel aan mijn collectie wou toevoegen. Ik ging voor de Rose Gold collectie, eentje die mooi oogt samen met mijn zwart-witte kwasten van Morphe. Blijkbaar zijn de Boozybrushes wel geliefd bij de make-upliefhebbers, dus wou ik ze toch ook even testen. 

Eventjes overlopen: ik kocht volgende kwasten:  3500 Fan Brush, 2800 Bronzer & Blush, 6200 Pointed Blender,  5000 Detail Shader, 5700 Precision Pencil, 5050 Precision Shader, 5100 Short Shader. De duurste was € 7.99 en de goedkoopste € 2.49. Valt zeer goed mee dus.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een eerste indruk: zacht en pracht! De steeltjes zijn van degelijke kwaliteit en zien er gewoon prachtig uit in hun roos-gouden kleur. Ook handig dat het soort kwast erin staat gegraveerd, wat bij de Morphe Kwasten niet was. De haartjes zijn superzacht en dus zeer aangenaam om mee te werken. Ik durf zelf zeggen dat ze zachter zijn dan mijn Morphe set.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Bruikbaarheid

5050 Precision Shader: Highlighten van wenkbrauwboog en binnenste ooghoek

5000 Detail Shader: Hier kun je heel precies mee te werk gaan, heb ik nog niet nodig gehad :)

5100 Short Shader: Cut crease, strakke ooglooks

5700 Precision Pencil: Eyeliner vervagen, kleuren onder je onderste wimperrand blenden

6200 Pointed Blender: Creasekleuren blenden en oogschaduwkleur aanbrengen op het bewegend ooglid

3500 Fan Brush: Highlighter op je jukbeenderen en neusbrug. Hij was wel groter en dikker dan ik eerst gedacht had, maar online kun je dat nu eenmaal moeilijk inschatten.

2800 Bronzer & Blush: De naam zegt het zelf ;)

Conclusie

 

Ik vind ze zeer goed om mee te werken. De bronzerkwast, highlighterkwast en blender voelen het zachtst aan. Dit omdat de haartjes minder kort en minder geconcentreerd staan. De andere kwasten zijn fijner en korter en dus ook iets harder. Dit geeft wel als voordeel dat je zeer precies te werk kunt gaan zonder buiten de lijntjes te kleuren. Het motiveert zeker om hierin te experimenteren. Ik vind ze absoluut hun prijs waard!

linegraylight

Advertenties

Een reactie op “Boozybrushes Rose Gold Collectie | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s