Valentijnslook met Colourpop Hi-Maintenance | Review + Look

Oké, Valentijn is misschien al een paar dagen voorbij, maar het is nooit te laat om die rood-en goudtinten boven te halen en een verleidelijke valentijnslook te creëren. De look die ik jullie zo meteen laat zien bevat de 4 oogschaduws van Colourpop in het palet ‘Hi-Maintenance‘. Toch wel een speciaal paletje, aangezien Colourpop voorheen enkel losse oogschaduws maakte met een speciale formule. Deze vier zijn iets anders, maar laten we gewoon aan de review beginnen. 

Het PRoduct

fotojet-collage2

Ziet het er niet gewoon romantisch uit? Sterretjes op de verpakking, een verborgen tekstje, een sneak peak van de oogschaduws. En warme, mooi gematchte kleuren naast elkaar. Hun namen vlnr: Just in Time – High Strung – Get Out – Cute Alert. Vooral de matte kleuren had ik nog niet in mijn oogschaduwcollectie, dus vanaf nu horen ze bij the club.

fotojet-collage3

De swatches – laat het even bezinken. Na de look hieronder, doe ik alles uit de boeken over wat ik van Colourpop’s Hi-Maintenance vind.

De lookfotojet-collage4

De kleuren vallen hier op de foto wat weg, want het is wel degelijk een intense look. Heel veel verschillende kanten kun je met 4 oogschaduws niet uit, dus ik probeerde het gewoon logisch te maken. Get Out bracht ik aan op het volledige ooglid, crease en blend ik uit naar boven toe. De crease ga ik wat meer accentueren door Cute Alert aan te brengen in de buitenste ooghoeken en crease. Daarbovenop breng ik met mijn vingers High Strung aan en op mijn bewegend ooglid breng ik het prachtige Just in Time aan. Op de onderste oogleden begin ik van buiten met Cute Alert en verlicht ik de kleuren naar binnen toe (Get Out in het midden en Just in Time in de binnenste ooghoeken).

fotojet-collage5

Het Verdict

De kleuren zijn helemaal mijn ding – maar toch ook een beetje uit mijn comfortzone. Superhandig is dat je met dit palet alleen al een look kunt creëren! Qua kwaliteit zijn ze wel anders dan de Super Shock Shadows van Colourpop. Wat logisch is, want het is ook een andere formule. Je hebt namelijk iets meer last van fallout (los poeder) als je met een kwast in de pans te werk gaat. Verder zijn ze in het begin niet super gepigmenteerd, maar ze bouwen zeer goed op tot meer pigmentatie! Je kunt dus zelf beslissen of je voor een subtiele of een intense look gaat. De kleuren blenden ook mooi in elkaar zonder dat de kleur wegvalt. Het favoriete kleurtje vind ik toch wel High Strung, het heeft een speciale kleur en finish, eentje die ik nog niet eerder gezien had. Ik ben fan! 

SAMENVATTING

Pluspunten Minpunten
One-in-All Fallout
Bouwt goed op Eerste swatch minder pigmentatie
Blendt goed uit
Stevige verpakking

Colourpop Hi-Maintenance
$ 18 bij colourpop.com
Score: 7/10

Wat vinden jullie van de kleuren? 

linegraylight

 

Advertenties

7 reacties op ‘Valentijnslook met Colourpop Hi-Maintenance | Review + Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s