Zo ziet het ideale oogschaduwpalet er uit

Een ideaal oogschaduwpalet? Daarmee bedoel ik één product waar alles in zit wat je nodig hebt. Perfect om mee te nemen op reis of gewoon het enigste oogschaduwpalet die je nodig hebt op je make-uptafel (we weten allemaal dat dat niet het geval zal zijn…). Tot nu toe ben ik het perfecte kleurenpalet nog niet tegen gekomen – in een betaalbare versie, weliswaar- . Welk kleuren moet dit paletje bevatten? Ik stel ze allemaal samen op basis van hoe ik mijn make-up aanbreng. 

WIT – Mat

Als basis voor de andere kleuren die je er nog opzwiert. Een goed dekkend wit voor je hele ooglid tot aan je wenkbrauwboog. Zo komen de kleuren waarmee je werkt beter uit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

WIT– Shimmer

Dienende als highlighter: voor je binnenste ooghoeken op te lichten en je wenkbrauwboog. Let it shine ✨

SAMSUNG CAMERA PICTURES

LICHTBRUIN – Mat

Als overgangskleur. Bruine tinten zijn ideale match voor vele andere kleuren die je op je bewegend ooglid wilt. En als je niet speciaal hoeft te doen, kun je er ook een perfecte naturelle look mee maken. Ik merk dat ik vaak voor licht-en donkerbruin ga als overgangstint dus die kleuren zijn voor mij onmisbaar.

DONKERBRUIN – Mat

Lichtbruin in je crease en daarna intensifiëren (look at me all educated) met donkerbruin – en zwart. Ook noodzakelijk voor een naturelle ooglook. Donker brengt diepte en werkt het geheel af. Liefst ook een bruin die compatibel is met het lichtbruin van hierboven.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ZWART – Mat

En met zwart bedoel ik ZWART. Intens, diep, donker zwart. Om een smudged eyeliner mee te maken, bijvoorbeeld. Of om je ooghoeken meer diepte te geven in combinatie. Veelzijdig zwart, dat wil ik.

ANDERE – Shimmer

Naast basiskleuren en matte kleuren zijn shimmers ook belangrijk! Ik heb graag variatie, maar kies meestal voor (roos)-gouden, koperen tinten als glans op mijn bewegend ooglid. Een ooglook is pas af als er iets te blinken valt :). Dus shimmers zijn een must.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DUSSS…

Welk oogschaduwpalet – die ik heb – sluit het nauwst aan bij mijn wensen? Dan moet ik gaan voor Zoeva – Cocoa Blend. Het zijn zachte, natuurlijke kleuren mét wit, zwart, bruine tinten en shimmers. Enige werkpuntjes zijn de intensiteit van het wit en het zwart. 

zoeva

Hoe moet jouw ideale oogschaduwpalet eruit zien? 

Advertenties

5 reacties op ‘Zo ziet het ideale oogschaduwpalet er uit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s