# My Month | January

Hooray ! Welkom bij de eerste editie van #MyMonth, waarin ik aan de hand van enkele persoonlijke foto’s de voorbije maand overloop. Januari was een maand vol verjaardagen (waaronder de mijne, haha) en vooral een hele koude maand. Brrr… Zomer, kom maar snel terug! Hier vlug wat kille én hartverwarmende foto’s. 

img_3635

De eerste sneeuw die (toch heeel eventjes) blijft liggen. Gelukkig zat ik mooi binnen op dat moment onder een saarzeken en met een filmpken op de tv.

img_3646

De wederhelft is zo zot om in zo’n weer te gaan lopen. Ik ben half zo zot om er achter te fietsen. Trainen voor de Obstacle Run op 22 april te Puyenbroeck. Hij gaat de uitdaging aan om 13 km lang af te zien, door de modder te kruipen en andere zware hindernissen te trotseren. Ik ben benieuwd hoe hij het er van af brengt, alvast veel oefenen nog :) 

img_3708

Met ons nieuw aangekocht huis in de wacht, gingen we alvast meubelshoppen. We kochten reeds een zetel en eettafel, maar van decoratie kun je ook nooit genoeg krijgen. De stylisten in ons kwamen naar boven en hielden al direct rekening met de regel van 3. Print en effen, werkt altijd.

img_3720

12 januari betekende 23 kaarsjes uitblazen voor mij. We vierden dit onder andere door een etentje bij De Blauwe Artisjok te Merelbeke. Prachtig interieur, het eten was oké. Moet toegeven dat ik al elders beter heb gegeten.. (#sorrynotsorry). 13 januari blies mijn blog één kaarsje uit.

 

 img_3770

Had deze afbeelding ergens zien staan en besloot het er eens op te wagen. WHUT? Hij had het juist? Ik met een trots gevoel naar huis en hem feliciteren dat hij het juist had. Toen ik vertelde dat de meeste mannen denken dat het voor je wimpers is, keek hij me bedenkelijk aan. Blijkbaar bedoelde hij voor je wimpers, maar typte hij wenkbrauwen in. Hey teleurstelling! 

img_3791

Als er roze in de lucht te zien valt, moet ik toch altijd een foto nemen. Zo’n mooi kleur die gewoon boven je kop hangt. Prachtig. Op de fiets kun je toch van zoveel genieten ( of je serieus irriteren aan dingen, ’t is maar hoe je ’t bekijkt ^^)

img_3795

Duty van de week: kwasten kuisen. Deze keer was het echt nodig. Ik kocht onlangs enkele Boozy Brushes en kon het niet laten om ze meteen uit te testen. Dom van mij, want ze moeten nog gefotografeerd en gereviewd worden. Maar de review komt er zeker nog aan!

img_3829

Nog een pareltje kwam toe deze maand. Colourpop kwam voor het eerst met pressed eyeshadows in een palette en dat moest ik toch even proberen. Besteld op 13 januari, geleverd op 24 januari. Het is ondertussen mijn derde bestelling.  Nog met geen vinger aangeraakt (yay me), omdat ik hun maagdelijkheid wil bewaren tot ik er deftige blogwaardige foto’s van gemaakt heb. Ben benieuwd! Jullie ook? 

Added to my wishlist

Vaak kom ik iets tegen op internet/tv/reallife en wil ik het gewoon hebben. Even een foto nemen als reminder en hopen dat het z.s.m. bij mijn stash ligt :) 

I Heart Makeup – Golden Bar Palette | Deze is nog niet verkrijgbaar (denkik), maar Miss Lipgloss maakte er al een (p)review van. De foto is trouwens afkomstig van haar blog.
NYX – Honey Dew Me Up | Een primer met heel wat voedende middeltjes en goudvlokjes in. Oooooh, wat hoop ik dat ze die in de Gentse Nyx-store hebben! 

Vandaag is trouwens de laatste dag om deel te nemen aan de winactie! 1 Februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

linegraylight

Advertenties

3 thoughts on “# My Month | January

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s