Anniversary | Winactie!

Goed nieuws, zowel voor mij als voor jullie! Vandaag is het mijn verjaardag én morgen bestaat mijn blog precies 1 jaar. Een dubbele anniversary dus. Bij deze wil ik jullie bedanken om te volgen, te liken en te reageren op mijn vele blogpostjes. En naast een dikke merci, wil ik één van jullie ook de kans geven om een waardebon van € 25 te winnen bij boozyshop.

De prijs 

Het is de eerste winactie op mijn blog en heb toch aardig wat zitten twijfelen over wat ik zou weggeven. Het zou namelijk zonde zijn moest ik verschillende beautyproducten aankopen, waarvan sommigen misschien niet echt in de smaak vallen. Daarom laat ik de keuze dan ook volledig aan jullie! De winnaar krijgt een waardebon van 25 euro en kan zich laten gaan op de website van boozyshop.

Wie kan meedoen?

Zowel mensen woonachtig in België als in Nederland kunnen deelnemen aan de winactie.

Hoe deelnemen?

♥ Volg Absolutely Eve op facebook & (optioneel op) instagram 

♥ Reageer onder deze post en vertel me welk item jij zeker wilt kopen van de website!

♥ De actie loopt nog t.e.m. 27 januari.

♥ De winnaar wordt random gekozen en bekend gemaakt op 1 februari.

Veel succes! x

linegraylight

Advertenties

27 thoughts on “Anniversary | Winactie!

 1. Super leuk! Gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk met je blog-verjaardag! Bij de Boozyshop zou ik heel graag wat goodies willen kopen van NABLA Cosmetics. Ik zie dit merk steeds vaker op instagram en blogs met een hele goede reactie dus ik ben super benieuwd naar deze producten! ♥

  Liked by 1 persoon

 2. heeee van harte gefeliciteerd!! Op naar de volgende gezonde en gelukkige jaartjes! ;) Ik vier je feestje graag mee, helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.. ik doe graag mee voor dat fijne shoptegoed.. Een goed begin van mijn goeie voornemen, iets meer tijd aan mezelf besteden in 2017. Ik zal zeker voor een nieuw kleurtje lipstick gaan, aangezien mijn favo kleurtje bijna op is.. Groetje Ilsiee

  Liked by 1 persoon

 3. Gefeliciteerd hoor :-D Ik zou voor mijn zus en mij Milani Everyday Eyes 02 Bare Necessities en andere paletten kopen :-D samen shoppen is namelijk veel leuker :-D ik volg je ook via Facebook en Instagram (@lindaenbjorn)

  Liked by 1 persoon

 4. Hey Eva! Zot dat je blog al een jaar bestaat! Je bent allesinds goed bezig, altijd leuke artikels :) Als ik zou winnen, zou ik eindelijk eens de stap zetten om een beautyblender te kopen en misschien ook een chocolade pallet van I heart make up :) Succes nog met je blog, ik ben benieuwd naar je volgende artikels! x

  Liked by 1 persoon

 5. GEFELICITEEERD!😘 Met een je verjaardag en je 1 jaar bestaan van je blog! Ik heb alle stappen voldaan zowel op facebook en op Instagram. Super leuk dat je zo’n geweldige winactie organiseerd! Ik hoop dat je iemand heel blij mee kan maken. Wat ik zou doen als ik 25 euro win, das een hele goeie vraag. Ik zou of de chocolade palette van i ♡ makeup kopen of ik zou mijn eigen make-up palette van freedom samenstellen

  Liked by 1 persoon

 6. Hieperdepiep !! (Voor jou en je blog)
  Ik heb de website heel grondig bekeken, man wat is het moeilijk kiezen! Alleszins, als ik win zou ik sowieso matte lipstick kopen (maar welk kleurtje?!), verder een primer voor de ogen en misschien ook nog mascara of valse wimpers (hangt er vanaf hoeveel lipsticks ik uiteindelijk koop :p )

  Liked by 1 persoon

 7. Gefeliciteerd! Echt een mijlpaal :).
  Mijn favoriet van de boozyshop website is de Real Techniques Starter Kit.
  Ik draag sinds kort een bril en ben van plan om oogschaduw te gaan dragen voor een wat frissere look.
  Deze kwasten zouden dan erg goed van pas komen!
  Ik heb helaas geen facebook, maar ik volg je nu wel op bloglovin en heb dit bericht daar ook geloved en gesaved (Meermyr).

  Liked by 1 persoon

 8. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Je blog is echt heel leuk :)
  Ik wil al heel lang het I Heart Makeup Chocolate oogschaduwpalet kopen, en ik heb ook wel een nieuwe mascara nodig haha, daarnaast zou ik ook wel eens een matte lipgloss willen proberen

  Liked by 1 persoon

 9. Een happy birthday….Beetje heel laat ;) mijn dochtertje verjaart op jou blog verjaardag en een dagje na jou! Wat ik zou kopen….hoh…Veel! Kadoke voor m’n zusje of nichtjes.
  Nog veel plezier en succes met je blog en see ya!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s