Collection: Catrice Nail Polish

Jullie weten het al, ik ben fan van de nagellakjes van Catrice. Ze zijn budgetvriendelijk, hebben een groot assortiment in kleur en finish en ze zijn gebruiksvriendelijk. Nee, ze houden het geen week vol, maar als je net zoals ik veel switcht tussen kleurtjes vind je dat vast geen probleem :). Ik overloop even mijn collectie tot nu toe. 

fotojet-collaged

Vlnr: 28 You Better Think Pink | 07 Cotton Candy At Eiffel Tower | 02 Don’t Tell Mademoiselle | 02 Pimp My Shrimp | Peel-off | 112 Cha-KIRA | 40 I’m Dynamite | 38 Vino Tinto

Oké, ik dacht dat ik er dus meer had. Moet wel toegeven dat ik eentje niet vond, en ondertussen al een nieuwe heb aangekocht (uit de Moon Rock collectie). Als ik een mooi kleurtje zie staan neem ik het sowieso mee, dus de collectie is nog lang niet volledig. Ik vind vooral natuurlijke kleurtjes mooi, maar kan ook eens wat gewaagder gaan op speciale gelegenheden :).

Wat ik vooral fijn vind aan de Catrice lakjes, is het brede borsteltje waarmee je in 1 keer met gemak je nagel kunt bedekken. Oké, sommige kleurtjes hebben een dubbele laag nodig maar dat is oké. Ze gaan zo’n 3-4 dagen mee, afhankelijk van wat je uitsteekt natuurlijk. Voor hun prijscategorie dus zeker niet zwak. Geloof me, ik heb duurdere nagellak staan die na 1 dag al begint af te schilferen.

Het glitterlakje en de peel-off ben ik minder tevreden van, gewoon omdat ze niet doen wat ik verwacht. De glitters verdelen ongelijk op mijn nagel. De peel-off werkt ook gewoon niet zoals hij zou moeten, meer info hier.

Wat is jullie favoriete kleur? linegraylight

Advertenties

3 reacties op ‘Collection: Catrice Nail Polish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s