Sleek ‘Storm’ Oogschaduw| Review

2017 is eindelijk aangebroken en here I am met het eerste blogbericht van dit jaar! Voor iedereen een gelukkig nieuw jaar gewenst & geniet er met volle teugen van! Remember, happiness can be found in the smallest things of life

En vandaag review ik het oogschaduwpalette ‘Storm’ van Sleek. Het is een palet dat ik eerder kocht bij een blogsale en is tevens al kort besproken in dit blogbericht. Toch had ik de indruk dat dit product meer aandacht verdient, dus hier een uitgebreide review + de swatches! 

Het product

sleek

Het oogschaduwpalet bestaat uit minerale make-up. Het bevat 12 kleurtjes, waarvan 3 matte kleuren. Het product sprak me aan omdat er ook gedurfde kleuren tussen zitten (groen en blauw) en daar eens mee wou experimenteren. Je hebt trouwens heel veel – 22! – keuzemogelijkheden in dit soort paletten, neem anders een kijkje op hun website.

De swatches

fotojet-collaged

Ik ben ZO te spreken over de shimmers in dit palet! Ze zijn zo mooi van glans, zo gepigmenteerd en brengen gelijk aan. Voor een lang blijvend resultaat van je ooglook, gebruik je best een goede primer. Ze blenden verder goed uit.

De matte kleuren zijn veel minder gepigmenteerd en zijn oneven in het aanbrengen. Je moet veel product uit de pan schrapen vooraleer je goed pigment hebt. Ook het zwart is eerder een donkergrijs van kleur. Gelukkig zijn deze kleuren in veel andere paletten terug te vinden, dus no worries.

Conclusie

Het palet is mij zeker goed bevallen, vooral de niet-matte kleuren (gelukkig zijn het er maar 3). Voor de matte kleurtjes schakel ik liever over op andere paletten, maar de shimmers zijn veelzijdig in gebruik en kwaliteitsvol! Nog eventjes oefenen met de groene en blauwe kleuren en dat komt wel goed :)

Sleek I-Divine ‘Storm’
€ 10,95 bij boozyshop.com of bij Di Beauty

Pluspunten

Minpunten

Gepigmenteerde shimmers Matte kleuren minder gepigmenteerd
Neutrale en gedurfde kleuren Matte kleuren brengen moeilijk aan en blenden moeilijk
Shimmers zijn gemakkelijk aan te brengen en te blenden

Wat denken jullie van het product?linegraylight

Advertenties

2 reacties op ‘Sleek ‘Storm’ Oogschaduw| Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s