Maybelline Brow Drama: Sculpting Brow Mascara | Review

Tegenwoordig – al een tijdje in feite – is het in om je wenkbrauwen ‘on fleek te hebben. Er bestaan verschillende mogelijkheden om je wenkbrauwen de gewenste vorm en kleur te geven: wenkbrauwpoeder, – potlood, – gel, – pomade, – mascara, laten verven, tatoeëren,… Ik laat jullie vandaag de Maybelline Sculpting Brow Mascara zien in versies ‘Transparent‘ en ‘Dark Brown‘! 

Het klinkt een beetje raar; mascara voor je wenkbrauwen. Toch zou het je een natuurlijk resultaat geven én blijven de haartjes mooi zitten. Van nature heb ik vrij donkere wenkbrauwen, dus verloren haartjes zijn snel te zien. Ik heb ook niet de meest perfecte vorm van wenkbrauwen (ze zijn vrij plat en fijn), maar ik probeer er het beste van te maken :).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het product

De mascara’s komen in mascara-vormige verpakking (duh) van 7.6 ml. Op de foto hieronder kun je zien hoe de borsteltjes eruit zien.

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: dit design werkt niet. Het borsteltje pakt ongelijk product op, waardoor je echt niet mooi te werk kan gaan. Je zit met klonters, dikke strepen en dan op sommige plekken niets. Echt precies kun je met dit ding niet werken, want je zit al snel met gel of kleur boven of onder je wenkbrauwen.

Transparent vs. Dark brown 

Beide zouden moeten dienen om je haartjes ook vast te zetten gedurende de dag, maar ook die belofte blijft uit. Koppige haartjes blijven hun ding doen. Je kunt het wel gebruiken om je wenkbrauwen wat door te kammen en een nettere look te geven. Daar gebruik ik de transparante trouwens voor. Van de gekleurde mascara blijf ik ver weg, want dat is geknoei. Zoals ik al zei eindig je met klonters of kleur op plekken waar je ze niet wilt. Bij het swatchen op mijn hand, komt er ook amper kleur van af. Ik heb het al voldoende kansen gegeven, maar het kan mij niet bekoren. 

Maybelline Browdrama Sculpting Brow Mascara
€ 8.99 bij Kruidvat
S
core: 4/10

Welke producten gebruiken jullie voor de wenkbrauwen? 

linegraylight

 

Advertenties

Een reactie op “Maybelline Brow Drama: Sculpting Brow Mascara | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s