Catrice Peel Off & Protecting Base Coat | Review

Nagelakjes en hun beloften. Er zijn oneindig veel producten op de markt die zoveel dingen beloven waar te maken. Toen ik in de winkel een Peel-off product zag liggen van Catrice, leek dit mij wel een handige toevoeging in mijn collectie. Belofte: een beschermende laag die je onder je nagellak aanbrengt en waarbij je achteraf géén nagellak remover nodig hebt om je kleur te verwijderen. Simpelweg afpellen en klaar!  Even kijken naar het resultaat? 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De bedoeling is dat je een dunne laag als base coat aanbrengt op je nagels. Het geeft een witte kleur af, maar die laat je even inwerken zodat ze transparant van kleur wordt. Eens transparant, kun je eender wel kleur op je nagels lakken! De formule voelt aan als gewone nagellak en is dus gemakkelijk aan te brengen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Het aanbrengen van je gewone nagellak lijkt nog gemakkelijker te gaan dan anders, heb ik de indruk. Het voelt zo zacht aan dat je het amper voelt.

En de peel-off? 

Daar heb ik precies meer moeite mee. Bij een peel-off zou je denken dat je in één keer je hele nagellak kan verwijderen. Dat doet het dus niet. Je kan wel grotere stukken af trekken dan je normaal kan bij nagellak, maar sowieso moet je nog je nagellak remover bovenhalen om de restjes weg te halen.

FotoJet Collage.jpg

Conclusie 

Positief punt is dat het een beschermende laag is voor je nagels. De applicatie van je kleur nagellak verloopt ook vlotter. Een echte peel-off zou ik het niet durven noemen, ik blijf bij de nagellak remover voor een cleaner resultaat ;)

Catrice Peel Off & Protecting Base Coat
€ 2.99 bij Kruidvat 
Score: 6/10

linegraylight

Advertenties

4 reacties op ‘Catrice Peel Off & Protecting Base Coat | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s