Colourpop Super Shock Shadows | Review

YAAASSSS – Eindelijk heb ik het aangedurfd om iets te bestellen van Colourpop. Met een klein hartje, want niet iedereen heeft goede ervaringen met de verzending, kosten, aflevering en producten zelf. Ik kocht er vier oogschaduws en was super benieuwd! Meer weten over mijn ervaring met Colourpop? Ik vertel jullie er alles over!

WHERE TO BUY

Colourpop producten kun je enkel via hun website kopen. Er bestaan dus geen winkels of dealers van (jammer genoeg). Betrouw ook geen andere websites die beweren dat ze Colourpop verkopen, tegen soms lage prijzen, die zijn sowieso vals! Ik bestelde dus online op 9 november en had het in huis op 16 november.

KOSTEN

Colourpop is een Amerikaans merk, dus om de producten naar België of Nederland te krijgen moet je betalen. Ik sloeg mijn slag tijdens de actie $9.99 internationale verzending. Om onverwachte douanekosten te vermijden blijf je best onder de 22 dollar, verzendingskosten niet inbegrepen. Als je je abonneert op de nieuwsbrief krijg je 5 dollar korting in je mailbox toegestuurd. Je kunt zo ook alle acties van Colourpop in de gaten houden (waaronder interessante acties rond de verzendingskosten!).

HET ZIT VANBINNEN

Toen ik het pakje opendeed kreeg ik al meteen een ‘wauw’-gevoel. Superleuke doos, een lief kaartje, boekje met wat info en natuurlijk de gekochte artikelen. Je kunt je doos trouwens omdraaien zodat de print langs buiten zit! Er is over nagedacht.

SAM_9056.JPG

PRODUCTEN

Je hebt oneindig veel keuze in het assortiment van Colourpop, maar ik wou toch voor de oogschaduws gaan. Die zitten in aparte potjes verpakt, omwille van hun formule. In palettevorm is het immers niet mogelijk omdat het pigment dan uitdroogt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Bill, Mittens, Hanky Panky en Brady

Ik bestelde allemaal matte kleuren, die perfect kunnen dienen als overgangskleuren (lichte kleuren) of om in je buitenste ooghoeken te plaatsen (donkere kleuren). Met deze kleurtjes kun je dus in principe al een naturelle look creëren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eerste indruk: ik had ze groter verwacht. Zelfs op mijn foto’s vind ik dat ze er groter uit zien dan in het echt. Ze zijn zo’n 3-tal cm groot van diameter. Uiteraard zit er wel genoeg product in, daar ben ik gerust in. Tweede eerste indruk (bij het swatchen): waaauw. Zo zacht, zo intens, zo…vettig? Het voelt zeer uniek aan. Het kleur blijft goed op je vinger zitten en je hebt géén last van fallout (los poeder).

Deze swatches bleven een hele dag op mijn arm zitten. Toen ik er met mij hand over wreef, bleven ze onaangeroerd. Topkwaliteit dus! Ik toon jullie in de toekomst zeker nog een look met deze kleuren. Aanbrengen op je oogleden lukt het best met je vingers (voor het meeste pigment) of met synthetische make-upkwasten.

Meer tips en informatie over Colourpop? Je vindt ze op de facebookpagina van NL/BE Colourpop Fanatics . Je kunt er eveneens deelnemen aan groepsorders of je kunt reeds gebruikte of geswatchte producten overkopen van de leden. 

Gelukkig een eerste goede ervaring, dus ik verlang naar meer ♥

linegraylight

Advertenties

4 reacties op ‘Colourpop Super Shock Shadows | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s