# My Monthly Challenge

NOVEMBER CHALLENGE: Art Challenge

November, een maand waarin ik elke dag een tekening maakte volgens een bepaalde lijst. De ene tekening was gemakkelijker dan de andere, in de ene stak ik ook meer tijd en energie dan de andere :). Ik had voor mezelf enkele regels opgesteld: geen lat gebruiken en geen kleuren (er zit een uitzondering in, maar die zie je dan wel). Ik heb altijd graag getekend en de challenge was dus wel een leuke. Benieuwd naar mijn creaties? Je ziet ze hieronder. 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Zo dit waren mijn tekeningen. Zonder lat tekenen is soms echt nog moeilijk, zeker als je met perspectieven werkt: dan staat het een en ander al wat scheef… Bij nummer 23 (something colorful) moest ik natuurlijk wel mijn kleurpotloden erbij halen en de regels doorbreken. Welke is jullie favoriet? Ik ben persoonlijk wel trots op het oog, de bloem en het stuk stof :).

NEXT CHALLENGE: 31 Happy days

Iedere social media liefhebber heeft het waarschijnlijk al zien passeren: de #100happydays challenge. Indien niet; het houdt in dat je iedere dag een foto post van iets waar je gelukkig van wordt. Het zou je helpen om de positieve dingen in het leven meer te appreciëren. Een leuke afsluiter voor dit jaar & voor de My Monthly Challenges-reeks, toch? Zelf heb ik ‘m dus nog nooit gedaan, dus ik maak er een korte versie van: 31 dagen. Je kunt mijn #31happydays volgen via mijn instagram . Ik zal echt mijn best doen om het een hele maand, elke dag vol te houden!

Doen jullie mee?

linegraylight

 

Advertenties

3 thoughts on “# My Monthly Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s