10x Beautygoeroe’s op Youtube

Neen, ik ben geen pro in make-up, maar ik heb wel veel bijgeleerd van verschillende Youtubers. Die volg ik nog steeds en ik kan er echt urenlang naar kijken. Welk product scoort het beste? Hoe breng ik bepaalde make-up aan? Welke dupes bestaan er? Volgende Youtubers bieden mij vaak het antwoord in combinatie met entertainende video’s :). Benieuwd naar mijn favorieten? Ontdek ze hieronder! Op A Simple Smile kun je trouwens de andere 5 Youtubers terug vinden. 

Tati 

Tati, een vrouw naar mijn hart. In haar filmpjes ziet haar make-up er steeds FLAW-LESS uit. Haar stijl is vrij alledaags, maar toch klassevol. Op haar youtubekanaal heeft ze verschillende series lopen. Zo test ze de meest belachelijk klinkende producten (zoals een stempel winged eyeliner) in haar “OMG” video’s en reviewt ze overdreven dure producten zoals een oogschaduwpalet van 200 dollar. Watch and enjoy.

RachhLoves

Bubbly en speels, zo kan ik ze het best omschrijven. Haar videos zijn aan de humoristische kant, maar daarvoor niet minder interessant. Je vindt er DIY’s, high-end en budgetproducten (dupes) die met elkaar vergeleken worden en gewoon simpele reviews. Handige tips om te onthouden en een portie goede humor!

Mariah Leonard

She’s gorgeous. Deze natural beauty leert je de kneepjes van het vak en heeft prachtige tutorials in haar portfolio. Helemaal mijn stijl.

Nikkie Tutorials 

Hier gaan we een beetje meer naar de edgy kant neigen want Nikkie gaat voluit. Als Nederlandse make-upartiest (ja, ze komt uit Nederland, wat ik dus helemaal niet door had in het begin) heeft ze het helemaal gemaakt op Youtube. Het resultaat van haar talenten vind je in een wijde reeks van tutorials die gaan van zeer natuurlijk tot full glam. 

Jeffree Star 

Jeffree Star’s looks zijn misschien wat té voor mij, maar toch kijk ik graag naar zijn videos. De diva laat zich volledig gaan met kleuren, glitter en vooral highlight. Ook zijn eigen make-upmerk passeert vaak de revue.

Ziezo, deze Youtubers kunnen mij alvast boeien!
Zin in meer? Zoë van A Simple Smile verklapt je nog 5 boeiende beautygoeroe’s. Ga zeker een kijkje nemen op https://asimplesmileblog.wordpress.com/ !

Welke Youtubers volgen jullie?

linegraylight

Advertenties

5 reacties op ‘10x Beautygoeroe’s op Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s