Favoriete herfstkleuren | Nagellak

Herfst, winter, kerst, oud-en nieuwjaar,… Het geeft me allemaal hetzelfde gevoel. Een gezellig gevoel. Een gevoel van een warm fleecedekentje rondom je geslagen en een warme kop verse chocolademelk met slagroom in je handen. Een goede film op tv, terwijl het buiten regent, vriest of sneeuwt. Of gezellig rond de tafel met vrienden of familie. Het betekent ook een omzwaai van kleuren in mijn kleerkast én make-uplades. De komende maanden laat ik jullie mijn favoriete herfst-en winterkleuren zien op vlak van nagellak, lippenstift en oogschaduw. Laat je inspireren ! 

Mijn kleurkeuze voor deze seizoenen blijft ook ieder jaar dezelfde. Mijn voorkeur gaat naar warme, donkere kleuren: bordeaux, donker paars, kaki, navy, zwart. Ook goudtinten zie ik er perfect bij passen. Ik laat jullie vandaag wat nagellakjes zien die ik vooral in herfst-en winterseizoen draag.

 

fotojet-collagenails

Catrice ‘Vino Tinto’ –  Een donkerpaarse kleur
H&M ‘So Tar, So Good’ – Zwart met een subtiele shimmer
Rimmel ‘Matt-itude’ – Zwart met een matte finish
Pieces ‘Blue Van’ – Marineblauw
Biocura ’01’ – Bordeaux rood
NYC ‘Jupiter Princess’ – Koper in metallic finish
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Momenteel draag ik OPI’s ‘First Class Desires’. Het is een donkerpaars met gouden shimmer in. Een perfecte combinatie voor de feestdagen, vind ik. Hij heeft twee laagjes nodig om goed te dekken. Op de foto draag ik hem anderhalve dag, en je ziet dat de randjes wel beginnen vervagen. Deze blijft helaas niet lang mooi op je nagels zitten.

 

Je kan dus, zoals mij, gaan voor warme en donkere kleuren. Maar voor wie eerder fan is van koele tinten in de herfst en de winter, laat ik jullie nog enkele koudere kleuren zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Essence ‘Gossip Girl’ – Simpel grijs
Catrice ‘Dynamite‘ – Transparante nagellak met zilveren glitters
Biocura – Subtiel zilver, ook mooi als topcoat
Hema – Gewoon wit
H&M ‘Primrose Pearl’ – Prachtig parelmoerkleur, ook mooi als topcoat
Boulevard Beauty – Goed dekkend zilver

En nog even de swatches op papier: ze staan in dezelfde volgorde als op de foto’s.

FotoJet Collagen.jpg

Welke kleuren kiezen jullie voor de herfst? 

linegraylight

 

Advertenties

Een reactie op “Favoriete herfstkleuren | Nagellak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s