#My Monthly Challenge

Oktober Challenge: Get to know me 

In oktober ging ik een lijstje af met allerlei vragen. Het schema kun je in deze post terugvinden. Vandaag laat ik jullie de antwoorden zien in tekst en foto’s. Wie zit er achter Absolutely Eve? Je ontdekt het hier :) 

1  |  Put our iPod on shuffle. List the first 10 songs that play and how you feel about them.

Ok. Ik heb enkel Macklemore & Ryan Lewis op m’n Iphone staan. Gewoon omdat ik er 1) fan van ben en 2) ik niet zoveel muziek luister op mijn Iphone. Liever op de laptop/tv en keiluid. De liedjes beluister ik wel tijdens het lopen.

2  |  What is your middle name and what is it’s significance?

Pech gehad, ik heb enkel een voor-en achternaam. Zonder tussenvoegsel. And I’m proud of it. 

3  |  What is inside your purse?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Portefeuille, deodorant, zonnebril en hoesje, spiegeltje, potlood en stylo’s, schriftje, mentjes, nude lipsticks en balsem, dafalgans. Kortom, the essentials.

4  |  Who or what can’t you live without? Explain why.

Wie? Uiteraard mijn ventje. Wat? Mascara, possibly.

5  |  Do you collect anything?

Momenteel niet. In mijn kinderjaren heb ik zo wel m’n verzamelperiodes gehad: alles wat met leeuwen te maken heeft, Winnie The Pooh, speeltjes uit Kinder Surprise eitjes,…

6  |  What animal would you love to have as a pet?

Als ik even de onrealistische toer mag opgaan, geef mij dan maar een leeuwachtige (in kleine vorm uiteraard). En anders een hondje, graag :)

7  |  What do you wear to bed?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de winter het volgende: lange broek, t-shirt met lange mouwen en m’n XL fleece schaap van de Hunkemöller.

8  |  Write about something that makes you smile.

Ik heb net een pakketje ontvangen van een Blogsale met twee supermooie producten! Benieuwd wat? Hou dan zeker de blog in de gaten! ;)

9  |  What is the thing you wish you were good at?

Dansen. Als ik mensen zie die zich volledig geven in een dans word ik alleen maar jaloers.

10  |  Name a few of your strengths.

Creatief en planner.

11  |  Name a few of your weaknesses.

Vooral onzekerheid in nieuwe situaties.

12   |  What was your first car? What is your current vehicle?

Eerste en enigste auto die ik heb (en deel met m’n man) is een Toyota Auris.

13  |  What is your favourite quote or a quote that means a lot to you?

I have an insane calling to travel. I know I was born to travel the world and I wont die without doing so. My soul will forever live and see it all. -jass:   don't ruin a good today because of a bad day yesterday. quotes. wisdom. advice. life lessons.:

14  |  Do you have any special talents? 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Try this at home.

15  |  Do you have a favourite season? What is it and why? 

Zowel zomer als winter spreken mij aan. In de zomer verlang ik naar het mooie weer, verlof en leuke reizen. In de winter verlang ik vooral naar de feestdagen, warme chocomelk en huizen en gewoon gezelligheid.

16  |  Show us your handwriting.

SAM_8296.JPG

17  |  What is your zodiac sign? Does it fit your personality? 

Steenbok. Ik baseer me op de eerste de beste site voor de eigenschappen want elk zegt iets anders. “De Steenbok is een teken uit de dierenriem en astrologie dat wordt getypeerd als recht door zee, eerlijk en direct. De Steenbok moet er echter voor oppassen niet te verzwelgen in zelfmedelijden en pessimisme.” Eerlijk, ja. Recht door zee, neen. Ik houd soms mijn mening liever voor mezelf. Ik denk vaak goed na hoe ik iets correct kan verwoorden in plaats dat ik er vanalles uit floep. Zelfmedelijden en pessimisme. Momenteel sta ik positief in het leven, maar als het dan eens tegen zit, dan zit het goed tegen. Gedachten slaan op hol en creëren worst case scenarios die achteraf belachelijk klinken :)

18  |  What was the first concert you attended? 

In m’n jeugd heb ik verschillende musicals gezien (Grease, de 3 biggetjes, Alice in Wonderland van K3, Mozart l’Opéra Rock). Maar volgens mij is mijn eerste concert eentje van Macklemore geweest.

19  |  Post a photo of you in the last item of clothing you bought.

img_2822

 

Dit kleedje kocht ik in de zomer (ja, het is zo lang geleden dat ik kleren kocht…), maar heb het sindsdien nog niet aangedaan. Maar het past even goed in de herfst. Het is een bruin kleedje in suède stof. 

 

 

20  |  Where would you like to visit or live one day?

Noorwegen. Vooral voor de prachtige natuur en rust die er heerst.

21  |  List 5 words or phrases that make you laugh. 

Plofkip, cookies, muggengeheugen (als West-Vlaming zijnde), schnitzel, Massachusetts.

22  |  What is your most prized possession and why?

Die ik met mijn eigen centjes heb gekocht, waarschijnlijk laptop of camera.

23  |  What is one thing that you are excited about? 

Een huis kopen (momenteel huren we) en eindelijk settelen voor de rest van ons leven…

24  |  What book are you currently reading or what was the last book you read? 

Ik totaal geen boekenlezer, tenzij het natuurlijk over beauty gaat! Zoë van A Simple Smile raadde me het boek ‘Beauty’ van Lauren Conrad aan. Het is meer een tips & tricksboek met voldoende fotomateriaal.

Processed with VSCO with hb1 preset

25  |  Who is your favourite Disney character and why?

Jasmine uit Alladin. Ze ziet er niet uit als de clichéprinsessen van Disney en zo moet het zijn. Al van jongsafaan vond ik ze een mooie vrouw. Ook Ariël is een favoriet vanwege haar knalrood haar ^^

26  |  Name 10 places you would like to visit. 

Australië, Bora Bora, Ijsland, Alaska, Portugal Thailand, Japan, Hawaï en verschillende plaatsen in Amerika, en plaatsen waar ik al geweest ben (maar gerust nog eens naar toe wil): Italië, Noorwegen, Engeland.

27  |  Are you messy or neat? 

Ik heb zo mijn momenten. Soms ben ik te lui om op te ruimen, maar als het echt teveel wordt ga ik meteen aan de slag. Zoveel rust als je huisje proper ligt ♥

28  |  What are your top 3 favourite bands

Macklemore, Coldplay, One Republic.

29  |  What are some of your fears?

Dierbaren verliezen, buiten alleen in het donker lopen, dikke spinnen.

30  |  Why did you start blogging and what is the origin behind your blog’s name? 

Ik kreeg zelf kriebels om te bloggen omdat ik geregeld andere blogs volgde en echt opkeek naar die mensen. De naam van mijn blog spreekt voor zich, absolutely Eve. Mijn blog, mijn mening, mijn stijl.

NEXT CHALLENGE: ART CHALLENGE

Voor November gaan we weer de creatieve toer op. Het is een beetje gelijkaardig met de doodle challenge, maar volgens mij wordt het gemakkelijker. Terug eentje van Pinterest Pinterest (je vindt er verschillende, zoek de leukste uit!). Art Journal Ideas, or as some kids finish early or sub plans students pick one to draw and shade that fills the paper.:

Veel succes! See you next month!

linegraylight

Advertenties

4 thoughts on “#My Monthly Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s