Catrice Deluxe Glow Highlighter | Review

Poeder highlighters heb je van verschillende merken, prijsklasse, kleuren en… kwaliteit. Vandaag review ik een budgetproduct, namelijk de Catrice Deluxe Glow Highlighter. Voor een kleine prijs krijg je drie kleuren waarmee je kan gaan experimenteren. 

De verpakking  

Simpel, maar mooi. De highlighter komt in een doorzichtige plastic verpakking met de productnaam in gouden letters. Met goud zit je goed, ook in dit product. Het geeft het het tikkeltje meer luxe, vind ik. De pans met highlight zijn ook van degelijke grootte, je kan er wel even mee doorgaan.

De swatches: 

Ik vind de kleuren niet super gepigmenteerd. Voor de swatches moest ik echt al goed druk zetten op mijn vinger en heen en weer bewegen om wat kleur mee te krijgen. De eerste kleur is mijn favoriet van de drie. Het is een champagnekleurige highlight met wat glans. De tweede kleur ben ik het minst fan van. Hij is veel te mat voor een highlighter te zijn. Je krijgt er weinig pigment uit. De laatste is dan gewoon niet voor mijn huidskleur gepast, daarvoor is hij nl. te donker.

Het verdict:

Persoonlijk verwacht ik meer glans en meer pigment van een highlighter. Als je iemand bent die liever subtiel dit soort product aanbrengt, kan dit palet je waarschijnlijk wel bekoren. Ik moet teveel lagen aanbrengen voor ik uiteindelijk het gewenste resultaat behaal. Wegsmijten zal ik niet doen, ik kan het gerust nog gebruiken als highlight onder mijn wenkbrauwen. Maar of ik dit product opnieuw zou aanschaffen, waarschijnlijk niet.

Catrice Deluxe Glow Highlighter – 010 The Glowrious Three
€ 4.59 bij o.a. Kruidvat 
Score: 6/10

linegraylight

Advertenties

3 reacties op ‘Catrice Deluxe Glow Highlighter | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s